Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők miért panaszkodnak állandóan, hogy a férfiak hajtanak rájuk, nem bírják megérteni a visszautasítást?
egyébként az egészet az evolúciós stratégiának köszönhetjük.
Ha valaki panaszkodik, hogy minden pasi őt akarja, azzal a férfiak szemében is emelkedik az "árfolyama", egyrészt felértékelődik azzal, hogy amit sokan akarnak, az biztos jó, másrészt felhívja a potenciális férfiak figyelmét arra, hogy nekik van miből válogatni, így a legjobbaknak van csak esélyük.
Az egy másik kérdés, hogy ténylegesen nyomul e rájuk mindenki.
A csinos nőkre természetesen igen, de volt olyan nem túl dekoratív ismerős nő, akivel ha csak bementünk egy boltba úgy jött ki, hogy láttad, hogy az eladó srác hogy nyomult. Mikor mondtam, hogy nem, akkor kiderült, hogy de a nézése, de ahogy visszaadta az aprót. Ő ezzel próbált értéket teremteni magán, hogy ha más pasik folyton nyomulnak rá, akkor esetleg valaki végre tényleg észre is veszi
Kérdező, te még a saját kérdésedet sem tudod értelmezni? Nem az a baj hogy valaki ránk hajt, hanem amit te is írsz: hogy nem bírja megérteni a visszautasítást.
Ha egy férfi aki nekem bejön visszautasít engem attól persze lehangolt leszek, de megértem, nem kellek neki, kész. Mi ők ritkán szoktuk megalázni magunkat azzal, hogy olyan férfire nyomuljunk aki határozottan visszautasított. Amelyik nő ilyen, az meg is érdemli.
Itt a kulcsszó az hogy az egyik fél (nemtől függetlenül) nem érti meg a nemet. És hol az egyenlőség? Ott hogy megint összemosod a nőket általánosításban (hiszen akit ez zavar, nem fog nyomulni férfiaknál) és hogy egy nyomuló férfi aki nem érti a nemet, veszélyt jelenthet a nőre. Nem szeretném ha leitatna, megerőszakolna, kutatna utánam stb. Egy férfi mindig többet tud ártani egy nőnek mint fordítva. Az már csak hab a tortán hogy ha ismerkedésnél ne érti a nemet, mit csinálna ha kiszolgáltatott helyzetbe kerülnék tőle és ott sem értené? Igazad van, nincs egyenlőség, épp ezért nekünk nőknek sokkal jobban kell vigyáznunk a pasikkal. :-(
Ezt mindenki másképp gondolja.
Természetesen örülünk a bókoknak, nekünk abból van elegünk, ha valaki folyamatosan zaklat minket. Sajnos sok pasinak nem esik le, ha célzunk arra hogy nem akarunk tőlük semmi komolyabbat, és ha szépen elmondjuk, mert az utalgatásakból nem jött rá, akkor valamelyik viccnek fogja fel, és azt hiszi hülyéskedünk. Vannak nagyon "tapadós" pasik is, akik mindent megtesznek, csakhogy egy nő foglalkozzon velük. És van a nyavajgós kategória, akik mindig sajnáltatják magukat, hogy senkinek nem kellenek. A folyamatos elvárások, számonkérésekről nem is beszélve. Vannak akik saját maguknak köszönhetik, hogy egy nő nem áll velük szóba. Mi nők a határozott férfiakat szeretjük. De ez csak az én véleményem.
"Szerintem ha ráhajtunk valakire, többször is próbálkozunk, azzal növeljük az egóját. Nem örülnek, nem megtiszteltetés nekik."
Hát marhára nem, inkább irritáló. Pláne ha tudom hogy ez csak a külsőmnek szól, mert 2 mondatnál többet nem beszéltünk.
Utolsó, ki kell, hogy ábrándítsalak: a nők azt a pasit utasítják vissza akivel nem akarnak együtt lenni. Tehát egy boldog kapcsolatban lévő vagy csak másba szerelmes nő az összeset például, akkor is ha jól néz ki vagy gazdag. Továbbá, akkor utasítjuk vissza a pasit, ha nem akarunk tőle semmit annak ellenére, hogy egyedül vagyunk. Én pl nem egy jóképű, nálam jóval fiatalabb pasit utasítottam már vissza, mert nem kérek a huszas korosztályból az én koromban, köszi szépen. A külseje meg egyéb dolgok irreleváns.
De tovább megyek: ha nem fog meg benne semmi, tökmindegy hogy néz ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!