Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők miért panaszkodnak állandóan, hogy a férfiak hajtanak rájuk, nem bírják megérteni a visszautasítást?
Nem mindenkinek. Engem például nem érdekel, ki mit gondol rólam. Azok az ő gondolatai, semmi közöm hozzá.
Ha kérdezem, és megosztja velem, megköszönöm. Ha kéretlenül teszi, inkább tartsa magában.
Van egy aránylag általános nőideál, aki ennek többé kevésbé megfelel már tetszeni fog az férfiaknak. Minnél jobban, annál többnek. Minél több férfinak tetszik, annál több bókot kap. Minél több bókot kap, a bók annál inkább inflálódik. Ezt a szituációt úgy képzeld el, hogy a nagydolgodat végzed éppen és minél tovább ücsörögsz ott annál kevésbé érzed a produktumod szaghatását így védi az agyad magát a folyamatos ismétlődő ingerek ellen. Ha pl váltana a kaki hirtelen rózsaillatra, azt rögtön észre vennéd, értsd mondjuk egy belső értékedre kapsz bókot. Vagy attól kell, hogy a bókot kapd aki téged is vonz, igaz, ha ez visszavezetem a példára akkor abszurd, de a gyakori bókok esetére szerintem tökéletesen ráillik és érthető mindenki számára.
30/f
Nem mindegy ki bókol. Ismeretlem embertôl màr az is udvariatlan ha egyàltalàn megszólít. Fôleg ha nem egy olyan helyen teszi ahova az emberek ismerkedni jàrnak.
Ismerôssel meg nem vagyok bunkó, vagy legalàbbis igyekszem.
A nők két dolog miatt panaszkodnak:
- ha mindenki hajt rájuk
- ha senki sem hajt rájuk
Itt a cél nem az, hogy megszűnjön az áradat, hanem az, hogy a panaszkodást mint ego tuningot használva mutassák a többieknek (első sorban nőknek), hogy ők milyen "szerncsétlenek", mert minden pasi őket akarja.
Ezt külön örömmel dörgölik azok orra alá, akiknek pont a másik véglet jut. Így aztán lehet alázni a kis szürke molett kolléganőt, akire persze senki nem hajt, anélkül, hogy bármi negatívat kellene rá mondani
(ui: feltűnt egyébként, hogy nők például a párkapcsolatukra is folyton panaszkodnak? Mégis mindegyik 4-5 éve együtt van a pasival. Persze, a barátnőiknek rögtön szakítani kell, ha a férfi csak egyszer is elfelejti észrevenni a fodrászt, de ez szintén nem a panaszkodásról szól)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!