Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnőm állandóan mérges ha elmegyek bulizni. Mit tegyek?
Mennyi az a távkapcsolat? Nagyon ritkán tudtok csak találkozni, hogy ennyire féltékeny?
Én is távkapcsolatban élek a barátommal, de nálunk ilyenek nincsenek nagyon (szerintem ez valószínűleg barátnőd önbizalomhiányából fakad), hanem van olyan hogy egész nap nem beszélünk, este meg elszalad az idő, felhívom, és akkor mondja, hogy "jaj, képzeld ez-az barátom iderepült, és iszogatunk kicsit", tehát nálam még így ezzel sincs probléma. Azzal viszont lenne, ha minden "jött-ment" bemutatott lányt jelölnél és jelölgetne téged, hogy utána még beszélgessetek is. Az már engem is zavarna. Az iszogatás miatti hisztit nem értem.
Az első féltékenykedésnél megmondtam volna neki, hogy ez volt az utolsó, mert nem vagyok hajlandó eltűrni ezt a szánalmas viselkedést. Undorodom az igazságtalan vádaskodástól, volt ilyen emberrel dolgom, pont ezért soha többet. A másodiknál szakítanék, akkor is, ha szeretem, ugyanis nem fogom tönretenni magam valaki más lelki defektje miatt.
Ha vele akarsz maradni, akkor szokd meg, hogy ez egyre rosszabb lesz. Ha viszont van egy kis eszed, akkor vagy keményen az asztalra csapsz és kiállsz magadért, vagy keresel valakit, aki nem egy önbizalomhiányos, vádaskodó, kötődési zavaros p.csa.
Ne foglalkozz a barátnőd cigánykodásával.
Főleg hogy te is látod, hogy csak üres fenyegetéseket mond.
És ha kidobna? Akkor mi lenne? :D Semmi :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!