Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Képesek lennétek egy ilyen férfi iránt szerelmet érezni?
Figyelt kérdés
"Magam vagyok.
Nagyon.
Kicsordul a könnyem.
Hagyom.
Viaszos vászon az asztalomon,
Faricskálok lomhán egy dalon,
Vézna, szánalmas figura, én.
Én, én.
S magam vagyok a föld kerekén." (Tóth Árpád)
2017. márc. 14. 11:42
21/27 anonim válasza:
Ha csak ennyit tudnék egy férfiről, hogy esténként a viaszosvászonra könyökölve sírdogál, akkor értelemszerűen nem. Viszont ha elolvasom a Lélektől lélekig, vagy az Esti sugárkoszorú verseit is, akkor simán. Csodálatos mélységű lelke volt az ipsének.
22/27 anonim válasza:
Tehát annyira érdekes ember vagy, hogy kibeszélnek és terveket szövögetnek ellened? Ez klassz!! De fontos, hogy hány éves vagy. Nos?
Én azt javaslom, foglalkozz egy kicsit mások problêmájával. Menj el önkénteskedni és koncentrálj! Ne a te éréseidre, a másokéra! Menni fog?
23/27 anonim válasza:
Pszichológus. Én is jártam, helyretett, lett normális párkapcsolatom.
24/27 anonim válasza:
"Mindig kibeszélnek a hátam mögött, terveket szövögetnek ellenem."
Egyem a szívedet, pszichiáterre még nem gondoltál?
A millió mentális problémád mellett még jól fejlett üldözési mániád is van.
25/27 anonim válasza:
Yep. Nos, akkor mégsem az érzelmességgel van a baj, hanem a kemény paranoiával.
26/27 A kérdező kommentje:
Sajnos sokatoknak igaza van. Nagyon rendbe kéne tenni bennem a dolgokat, de azt figyelmen kívül hagyjátok, hogy számos negatív impulzust ért. Lehet, hogy valaki könnyen lepergetős, én sajnos nem. Sokakat keményebb anyagból gyúrtak, nekik majd könnyebb lesz az élet.
2017. márc. 14. 21:21
27/27 anonim válasza:
Szerinted rajtad kívül mindenkinek vattacukorból van az élete? Azzal te nem leszel előrébb, hogy másokra mutogatsz, hogy nekik könnyű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!