Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan férfi, aki tudta, hogy esélytelen az adott nőnél, ezért nem is mert neki szerelmet vallani?
Én tisztában vagyok a realitásokkal, így simán.
Rossz, hogy még álmodni is szoktam erről.
Jelenleg is van egy nő,aki kedves velem,meg aranyos, és én látnék benne többet is,mint barát. De ő nem,és nem mondta ezt így meg,azonban látszik. Nálam sokkal jóképűbb srácokra megy rá,és nekem mondja hogy az xy milyen helyes szerinte,meg stb....
Ha elmondanám mi van,csak beégnék,és rámenne a jó baráti kapcsolatunk is. Pedig nagyon komolyan el tudnám vele képzelni alapvetően az életet,csak ő meg hajkurássza a jóképű csávókat,én meg csak létezek... :/
Onnan tudom, hogy
1. gyorsan befejezi velem a beszélgetést
2. amikor kérdezték az osztálytársak mikor szeretne partnert, válasz: még nem találtam meg az igazit.
3. iskolai rendezvényen kellett egy verset írni ahhoz, akit kihúztunk. Az enyém állítólag viszonylag jól sikerült Mondta nekem a lány: jövőre megírod helyettem? X.Y pedig felvetette, írhatnál ehhez a gyönyörűséghez verset. Mire a lány válasza: nem hozzám, hanem nekem.
Innentől kezdve, szerintem nincs miről beszélni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!