Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Képesek lennétek egy ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Képesek lennétek egy ilyen férfi iránt szerelmet érezni?

Figyelt kérdés

"Magam vagyok.

Nagyon.

Kicsordul a könnyem.

Hagyom.

Viaszos vászon az asztalomon,

Faricskálok lomhán egy dalon,

Vézna, szánalmas figura, én.

Én, én.

S magam vagyok a föld kerekén." (Tóth Árpád)

2017. márc. 14. 11:42
1 2 3
 11/27 A kérdező kommentje:
Igen, tudom. Ugyanakkor furcsállom, mert állandóan a kemény férfit keresik, mégis egy ilyen picsogó valaki kellett.
2017. márc. 14. 12:10
 12/27 anonim ***** válasza:
100%
Nekem két "picsogó" férfi van az ismeretségi körömben. Mind a kettő nős.
2017. márc. 14. 12:15
 13/27 A kérdező kommentje:

Azt azért hozzátenném, hogy nem vagyok huszonéves, de amit itt látok, az engem döbbenettel tölt el.

Én is hasonlóan érzem magam a szövegben szereplőhöz, ezért nincs senkim. A magány ölel.

2017. márc. 14. 12:19
 14/27 A kérdező kommentje:
Ezt az egészet túl nőiesnek tartjátok?
2017. márc. 14. 12:19
 15/27 anonim ***** válasza:
100%
És mit próbálsz tenni azért, hogy hozz egy kis életörömöt a saját életedbe?
2017. márc. 14. 12:24
 16/27 anonim ***** válasza:
100%
Túl önzőnek. Szerintem 0-24-ben magaddal krll foglalkoznod ahhoz, hogy ilyesmikre juss. Nekem az a tapasutalatom, hogy ez a típus mindig csak kapni szetetne.
2017. márc. 14. 12:25
 17/27 anonim ***** válasza:

Elvonatkozom most Tóth Árpád személyétől és csak a tartalommal foglalkozom.

Nekem a "szánalmasig" nem lenne problémám, de onnan tovább nem kellene a pasi.

A szerelmem, a választottam ne legyen szánalmas!

2017. márc. 14. 12:29
 18/27 anonim ***** válasza:

#14 Egy lányban ugyanúgy nem vonzó, ha ilyen melankolikusan látja a dolgokat, sajnáltatja magát. Viszont:

Én valahogy ebbe az egészbe belelátom azt, hogy az illető nagyon MÉLY ÉRZÉSŰ lehet. Ez pedig nagyon pozitív dolog, ha engem a nőideálomról kérdeznek, hogy milyen legyen emberileg, elsőként mindig ezt a jelzőt írom.

Szerintem alapból nagyon mélyen érző ember az, aki verset ír. Tele van érzésekkel, és azokat veti papírra. Bár nem mindegy, hogy a költemény milyen témájú.

2017. márc. 14. 12:35
 19/27 A kérdező kommentje:
Én is mélyérzésű vagyok. Sajnos nem nagyon tudok kievickélni a saját problémáimból. A fő gond a határozatlanság, döntésképtelenség, mindig mások akarnak irányítani. Miért? Mert nem akarok konfrontálódni másokkal, inkább behódolok, konformista megoldások felé terelnek.
2017. márc. 14. 12:47
 20/27 A kérdező kommentje:
Szubmisszív alkat vagyok, amivel egy dominás nő simán visszaél. Egyszer szívesen szembeköpném saját magam, de nem teszem azt, amíg mások megteszik. Teljesen független életkortól. Alapvetően azt hiszem, kevesebbet érek a többi embernél. Mindig kibeszélnek a hátam mögött, terveket szövögetnek ellenem.
2017. márc. 14. 12:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!