Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Magyar nő-Zsidó férfi, működhet köztük párkapcsolat?
Összejönnének ők magyar nővel?
Lányok,akinek van,volt zsidó párja mesélhet.Köszönöm!:)
Szerencsére a faj meghatározása nem ceruzabácsin múlik. Ha a zsidók külön fajba tartoznának, akkor nem lenne közös gyerekük a nem-zsidó párjukkal, illetve ahogyan a többi hibridnek, nekik sem lenne utódjuk.
Az emberi faj egységes. Néger, mongol, kínai, indián, cigány és fehér ember az mind egy faj, különféle rassz. A tudomány mai állása szerint pl. eredetileg minden ember néger volt.
A kérdésre: Zsidó az, aki annak érzi magát. A vallás szerint a zsidó nő gyereke is az. (A gój férfit jelent, nőre azt mondjuk: siksze.) Én is az vagyok, de a vallás előírásait nem tartom. Találkoztam azzal a jelenséggel, hogy azért is jött össze velem egy nő, hogy kipróbálja a különbséget. Csalódás érte, mert nem vagyok körülmetélve, de mégse, mert igyekeztem, hogy ne legyen rám panasza. Nem esett nehezemre, mert csodás teste volt, és szerettem. Majdnem 20 évig tartott a kapcsolatunk.
1) A zsidó férfi épp olyan magyar férfi, mint bármelyik másik magyar férfi. Max, ha vallásos család, akkor körül van metélve, errõl viszont a csajok többségi vélemenye, hogy jobb.
2) Zsidó férfi vok és a feleségem nem volt zsidó. Igaz, húsz év után elváltoztunk egymástól és elváltunk ( veszekedés, összeveszés nélkül), kés~iobb újra nõsültem, szintén nem volt zsidó. Mindkettõ egész jól mûködött.
+++
Nem állhatom meg:
"Görhes, gyenge testalkat"
Ja, pl Mrk Spitz ( 7 szeres olimpiai bajnok úszó, 1972 München ) [link]
Vagy pl Kabos Endre, 3 szoros olimpiaibajnok kardvívó [link]
Vagy Török Gyula ( o b box ) [link]
Amúgy, nevek sorolása nélkül a magyar olimpikonoknak a háború elõitt 40%-a, a háború utáqn már "csak" 20%-a volt zsidó. Valószínûleg mind "Görhes, gyenge testalkat" XLoL
A 9-es ezt nagyon jol leirta! Igen, a zsidosag anyai agon oroklodik, matrilinearis leszarmazast kovetnek, a Romaiaktol jon egyebkent es ha jol tudom Talmikus alapja van.egy latin mondast idezek a romaiaktol: Mater semper certa, pater incertus est. (Az anya mindig biztos, az apa bizonytalan).
Szoval egy lany meg mindig konnyebben hazasodik nem zsidohoz mert a gyerekek zsidok lesznek, de ha az apa zsido az szivas... A zsidok szerint nem lezs ido a gyerek, a magyarok szerint meg zsido lesz..
Es osszessegeben zsidonak lenni nem rossz dolog. Kocsmaban rossz dolog de alapvetoen egyetlen zsidot sem ismerek aki ki akar terni.. Holocaust utan voltak sokan de ma mar nem foleg miota van Izrael.
Megvalami.. A buta ember azt mondja ha zsidosag rassz (igen, tudom hogy rassz semmikepp sem lehet)... De ez ma mar tobbszorosen necces, es nemcsak a rassz fogalmanak zavara miatt, hanem mert keveredtek.
A muveltebb azt mondja hogy vallas.. Azonban ez mindketto marhasag.
A zsidosag egy nepcsoport, kultura, es egy NEMZETISEGI vallas ergo ahhoz h te zsido vallasu legyel zsidonak kell szuletned. A nephez kell tartoznod, ami mint mondtam mar annyira nem genetikai alapu (ha az anya stimmel zsido vagy, ha az anyukad nem zsido de apukad az, akkor NEM vagy zsido.) De figyelemre melto 1500 ev szetszoratas utan. Tudomanyosan vizsgalva a zsidoknak ugyanolyan nemzetisegi vallasuk volt mint pl az Egyiptomiaknak csak egyistenhit (moniteista). Az egyik elso a vilagon. Jezus Krisztus ezt kiterjesztette az egesz emberisegre (es innentol jott letre az europai emberek fejeben elo vallaskep a terito vallasokrol). De a zsidok nem akarjak h valaki felvegye a vallast es nem akarjak h valaki beterjen kozejuk. Mert ez nem a keresztenyseg es nem mindenkinek van, hanem aaaa zsidóknak, MERT ez egy NEMZETISEGI vallas. (Remelem segitettem, a legnagyobb tisztelettel irtam, es segito szandek vezerelt nem pedig a rosszindulat. En zsido vagyok).
Megfelelő doppinggal még a leggizdább cigány is lehet Terminátor.
De az átlag zsidó inkább olyan, mint Kyle Swartz
Egy szo mint szaz. A zsido vallas TELJESEN mashogy mukodik mint a keresztenyseg es az iszlam.
Es a zsido gindolkodas is sokban elter. Ez okozhat esetleg problemat a kapcsolatban.
Egy irani ismerosomnek meseltem arrol milyen konnyu izraeli utlevellel USAba menni. Mondta h ez nem igy van. En mondtam h "na miert nincs így?" mondta hakkorsenki nem maradna Izraelben xdd
Ekkor picit elfutott a pulykamereg es tudatositottam vele (legjobb haverom) hogy az idealizalt kepet amerikarol felejtse el, a zsidok szamara Amerika a diaszpora egyik lehetseges prszaga es evente 40 ezer csak USAbol megy vissza Izraelbe. A zsidoknak eszuk agaban sincs "kulfoldre=nyugatra" menni.ők haha akarnak menni orszagot epiteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!