Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek mi lehet ez? Mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mi lehet ez? Mit gondoltok?

Figyelt kérdés
Van egy lány aki már régóta tetszik. Egy boltban dolgozom és néha bejön. Mindig néz messziről, köszönő viszonyban vagyunk. Én mindig leblokkolok,mikor meglátom. Mindig mosolygott mikor köszönt,de én nem mertem rá, hanem csak amolyan fapofaval tettem. Egy idő után már elmaradt részéről is. Az utcán is szokott bámulni, ha valahol meglát. Próbáltam oda verődni,mikor egyik kollégámmal beszélgetett, és becsatlakozni a beszélgetésbe, de nem igazán sikerült. Többször próbáltam ezt,a legelső alkalommal egyből otthagyott minket,mikor odaléptem. Ennek ellenére folyamatosan bámul. Bejelöltem facen de nem fogadta el. A barátnői mindig sejtelmesen mosolyognak rám. Tehát valamit tuti beszélt nekik rólam. Mit gondoltok erről? Mi lehet ez az egész? Mit tegyek?
2017. márc. 3. 17:04
 1/6 anonim ***** válasza:

Azt nyilván látja, hogy tetszik neked.

Ha te is meg akarod tudni, menj oda hozzá, és hívd el esetleg randira. Vagy csak egy találkozóra..

Ezt kéne tenned.

2017. márc. 3. 17:15
 2/6 anonim ***** válasza:
Szerintem inkább tart tőled, ne haragudj. És ezért akar tovább állni,ha közeledsz. Lehet azért bámul, nehogy odamenj. Vagy nem is téged bámul,félre lehet érteni, ha már nagyon tetszik valaki, így nehéz eldönteni, lehet inkább félrenéz feletted.De bejelölöd Fb-n,akkor csak visszajelölne,ha tetszel neki,akkor is ha félénk nagyon. A barátnői meg leginkább csak nevetgélnek rajtad(ne vedd rossz néven, nem úgy írom), mert gondolom már leesett a csajnak is tetszel neki, ő meg elmeséltei bnőinek. Nekem ez jött le ebből, de persze biztos én tévedek.
2017. márc. 3. 18:48
 3/6 anonim ***** válasza:
*csajnak is hogy tetszik neked
2017. márc. 3. 18:49
 4/6 A kérdező kommentje:
Kösz. Most úgy állítasz be mintha pszichopata lennék, akitől rettegni kell.
2017. márc. 3. 20:54
 5/6 anonim ***** válasza:
Sztem azt gondolja hogy nem jössz be neki ő mosolygott te nem igazàn ebből azt vehette le hogy csak kőszönöl neki de semmi több!Sztem menj oda hozzà kérdezd meg hogy miben segithetsz vagy probàlkozz jobban !
2017. márc. 4. 00:47
 6/6 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem gondoltam hogy az vagy, de nem is írtam.Annyit írtam,hogy a csaj tart tőled inkább inkább,mint tetszel neki.Te kérdezted.Pszichopata eszembe se volt, sajnálom,hogy félreértetted.(2)
2017. márc. 4. 06:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!