Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
En teljesen belezugtam ebbe a lanyba ti mit gondoltok rola?
2017. jan. 31. 10:43
1/6 anonim válasza:
Nem tudok róla semmit. Mindenesetre megjelenésre nem az esetem.
2/6 anonim válasza:
Nem ismerem, de nem is szeretném megismerni, mivel a külseje nem vonzó számomra...
De, szerencsére van egy csodás nő mellettem, így nem szorulok netes bigékre :D
3/6 Krukutyán Levente válasza:
Hatalmas a "személyisége".
4/6 anonim válasza:
Hát ízlések és pofonok, de szerintem ronda, abszolút nem jön be.
5/6 anonim válasza:
Egy szoptatós nőre gerjedni ?! ......
6/6 anonim válasza:
Dehogy zúgtál bele, csak kanos vagy. Semmit sem tudsz róla, úgyhogy semmiféle érzelmet nem táplálhatsz iránta, mert fogalmad sincs, hogy ki ő. Ha valamit érezni vélsz, azt csak egy benned kialakult ideális kép iránt érzed, aminek semmi köze a valódi személyhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!