Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok lányok? (Kép a leírásban)
Hello lányok,
Na szóval :)
Az lenne a problémám, hogy sajnos mindkét alsó nagyőrlő fogam hiányzik, és emiatt eléggé gátlásos vagyok.
A képen nem igazán látszik de jó nagy köz van a fogaim között.
Igazság szerint meg sosem volt ebből problémám, viszont mindig ott motoszkál a fejemben ez a dolog.
Potoltatni nem szeretém, mert vagy le kell csiszolni az előtte és a mögötte lévő fogakat, vagy implantátum, viszont én nem szeretnék fémet a számba.
Tehát a lényeg; Mit gondoltok? Zavarna ez titeket mondjuk a párotokban, mennyire tartjátok igénytelennek?
Itt a kép:
Valószínűleg egy lány se fogja nagyítóval vizsgálni a fogsorod hibák után kutatva. :)
Egyáltalán nem feltűnő, egyik oldalt nekem se nőtt ki. Azóta ahogy kinőtt a bölcsességfogam már jóformán el is tűnt lyuk. Neked kinőttek már? Ha még nem, lehet, hogy kicsit összébb nyomják a fogsorod, és még ennyire se lesz látható :)
Zavarna, szerintem csináltasd meg. Ki kellett húzni a leghátsó fogamat, mégis eszembe sem jutott volna nem pótoltatni. 1,5 éve van implantátumom, semmi gond nincs vele.
23L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!