Gravity Falls (Rejtélyek városkája) teóriák! Kérdések, gondolatok a leírásban! (SPOILERES! ). Ti mit gondoltok?
1. Mit történt volna a fináléban, ha Dipper-ék képesek lettek volna aktiválni a "Bill-kört"?
2. Lehet hogy Bill még mindig életben van?
Ugyanis, miután véget ért a Weirdmageddon, Stanley emlékei elkezdték visszatérni, ezáltal lehet, hogy Bill sem tűnt el teljesen? Az epizód végén láthattuk, ahogy a két Stan horgászik a tengeren. Ha Bill még mindig életben van, akkor így sikeresen kijutott Gravity Falls-ból, és újrakezdheti a tervét, ez esetben minden korlát nélkül.
Valószínűleg nyitvahagyták szándékosan, hiszen így akármikor visszatérhetnek hozzá.
Amúgy szerintem pont ezért a kör nem működött volna, a szimbolómuk a nyár végén megkavarodtak, mert pl. Soos-ra került Stané, Wendyre Dipperé, stb.
Van benne valami...
De nagyon remélem, hogy nem akarják túlnyújtani a sorozatot, méltó lezárása volt.
A kérdés leírása után jutottak még eszembe kérdések:
3. Miért volt Bill-nek ez az "aranymániája"?
Azt hiszem az Álomugrók (Dreamscaperers) végén mondta azt, hogy " Buy Gold", de ez sem került többet szóba, talán csak mikor Stan-t arannyá változtatta
4. Ugyanebben az epizódban Dipper látta Stanley emlékeit (itt szerencsétlennek, sebezhetőnek volt ábrázolva), viszont azok teljesen mások voltak, mint a "Tale of two Stans"-ben meséltek. Ez hogy lehet?
1. Bill Fordot változtatta arannyá, nem Stant :) Egyébként a "Buy Gold" szöveget Stan is megemlítette az 1 évad 17 részében, de arra se kaptunk soha egyértelmű magyarázatot h neki volt-e valaha is valami köze Billhez bár a fináléba nagyon úgy tűnt hogy nem
2. Stan gyerekként még ártatlan volt kamasz korába kezdett bajkeverő lenni, meg hát a dreamsapers azt az oldalát mutatta be mikor még ártatlan volt(hogy ezáltal dipper azonosulni tudjon vele) A tale of 2 stans pedig inkább a testvérével való kapcsolatát akarta ábrázolni.
3. Ó és bill visszatérése nem valószínű hacsak alex úgy nem dönt róla :) Én személy szerint reménykedem benne h a nem túl távoli jövőben egy filmet csinálhatnának Gravity Falls-nak
1.Őszintén szólva én azon voltam kiakadva hogy a kör nem pusztulást jelent(végig azt hittem hogy azt jelképezi hogy Bill kiket fog tönkretenni,vagy hogy kik fognak neki akaratuk ellenére segíteni, hogy kik fognak szerepet játszani a Weirdmageddonban)
Főleg a Last Mabelcorn miatt, amiben egy pillanatra megjelent egy nagyobb Chiper wheel.
Utána olvastam és állítólag Bill szörnyei is rajta vannak ezen, és a Society of the Blind eye szimbólumai is. Hogy ezek mit jelentenek, fogalmam sincs. Várnunk kell a válaszra :p
2.Abszolút lehetséges hogy szobor formájában még van némi ereje,szerintem csak egy kézfogás és egy elejtett kívánság kell neki :D (miért másért lenne olyan pózban,ha nem alkura vár?)
3. Szerintem közvetlenül az apokalipszis eljövetelére célzott, mert ha a pénz elértéktelenedik, az arany még mindig nagyon értékes lesz.
4. Ugyanaz amit az előző mondott
Az egyik Stanley Pines a másik meg Stanford Pines
Tehét az a mondtad kicsit fura hogy fordot változtatta át nem stan-t. Mind kettejük nevében benne van a stan
Sajnos a sorozanak már itt Magyarországon is vége :(
Úgy fejezúdött be mintha még lenne valami, talán ezt lgfőképp a levél miatt érzem amit Wendy írt Dippernek.
És Dipper igazi nevét sem tudtuk meg,csak annyit tudok hol tudhatjuk meg.(A megrendelhető naplóval)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!