Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, erről mit gondoltok?
Ha szeretitek és vonzódtok a nöhöz, akivel alakulgat is szépen a kapcsolat, fontos, hogy minden nap lássátok, vagy halljátok a hangját valamilyen formában? Vagy egy-két napot kibírtok enélkül?
Köszönöm szépen.
Köszi a válaszokat.
Én abban a fura helyzetben vagyok, hogy a férfi szerelmet vallott már, de sokszor mégis "lepattint", hogy sok dolga van. Ha valakiért odáig vagyok, nem hivatkozok folyton idöhiányra.
Természetesen nem fogok belehalni, ha nem láthatom pár napig. Ennél azért többet kibírok. ;)
De ha van olyan nap, amikor nem látom, nem hallom, vagy nem chatelünk, akkor már borzasztó hiányérzetem van.
És úgy gondolom, alap, hogy minden lehetőséget megragadok, hogy együtt lehessünk.
Az, ha valaki "félrerak", és csak akkor vesz elő, ha neki úgy kényelmes, az minden, csak nem szerelem.
Egyébként a kérdés az, hogy tényleg nincs-e ideje, vagy csak mondja?
Saját bőrömön tapasztalom, hogy bizony előfordulhat, hogy az ember több napon át nem ér rá. Velem volt olyan, hogy 3 napon át egyfolytában 12 órát dolgoztam, reggel 7-kor elindultam otthonról, és este 8 után értem haza. Megesik.
De a barátnőmet akkor is, ha máshogy nem, egy telefonhívás vagy egy kis chatelés erejéig minimum kerestem, nem esett volna jól, ha legalább pár mondatot nem tudunk váltani. Arra meg azért lehet időt szakítani akkor is, ha fáradt az ember.
Ha látod, hogy igyekszik, hogy lásson, hallja a hangodat, csak épp nincs ideje találkozni, az teljesen normális és érthető helyzet. Ha meg tojik rád, akkor egyértelmű, hogy nem ő lesz "az igazi". :)
Nem is gondoltam volna, hogy ennyi szépen fogalmazott, jó hangvételü választ kapok.:)
Ami a lényeg, hogy 2 munkahelye van, de így is hétköznap 5-kor, hvg-n legkésöbb 10-kor végez, vagyis egész este szabad. Van egy gyereke, akit sokszor hoz-visz, uszoda stb. Igazából ennyi. Mégis mindig, minden egyes beszélgetés alkalmával elmondja, hogy mennyire el van havazva, meg korán kell kelnie, mindezt este fél 11-kor. Sokszor kivesz egy szabadnapot, de azt mindig utólag mondja, oké, sosem teszem szóvá. Egyik este pl.10-kor írt, hogy majd másnap dumálunk, holott én egész nap ezt vártam.
#9:
Nem érted a lényeget, ne szólj bele kérlek.
Napi pár perces nyugodt és tartalmas beszélgetésre/csetelésre/telefonra vágyom csak attól, aki (állítólag) szeret engem. Semmi másra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!