Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, erről mit gondoltok?
Ha szeretitek és vonzódtok a nöhöz, akivel alakulgat is szépen a kapcsolat, fontos, hogy minden nap lássátok, vagy halljátok a hangját valamilyen formában? Vagy egy-két napot kibírtok enélkül?
Köszönöm szépen.
A személyes találkozót szeretem. Amilyen sűrűn csak lehet.
Telefon, cset, sms számomra csak kolonc.
F34
#12:
Ennyi meg egy bambi.
A gyereknek amúgy ágyban a helye este 10-kor. (10 éves)
Én mindig azt mondom neki, utána beszéljünk csak. De akkor sem tudja összehozni.:)
10 éves gyerek mellett meg már főleg van ideje az embernek. Ha normálisan nevelik az már elég önálló. Bár én úgy gondolom, hogy egy kicsi gyereknek se kell, hogy a rabja legyek, nem lesz semmi baja egy gyereknek sem, ha nem ugrálom körül a nap 24 órájában.
Legalábbis nekem sikerült gyerek mellett új életet kezdenem (pedig a gyerek folyamatosan nálam volt, nem feltétlen vitte el az apja két hetente sem), sose éreztem, hogy miatta ne tudnék időt szakítani arra, ami fontos nekem.
#15:
Köszönöm a választ.
Azt mondta, ő a személyes találkozást szereti, az sokkal másabb, nem pedig a netes világot.
Ez rendben is van, de ha nem tudunk 2 hétig találkozni, akkor azért meg kell oldani vhogy a kommunikációt, nem?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!