Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Férfiak, erről mit gondoltok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, erről mit gondoltok?

Figyelt kérdés

Ha szeretitek és vonzódtok a nöhöz, akivel alakulgat is szépen a kapcsolat, fontos, hogy minden nap lássátok, vagy halljátok a hangját valamilyen formában? Vagy egy-két napot kibírtok enélkül?

Köszönöm szépen.

2017. febr. 1. 10:45
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Fontos. És az is, hogy ő is keressen magától is.
2017. febr. 1. 13:57
 12/16 anonim ***** válasza:
Ne túlozzuk már el ennyire ezt az egyedülálló szülő dolgot. Könnyű mindent a gyerekre fogni.Aki akar talál időt arra, hogy beszéljen a másikkal. A mindennapi találkozást nehezebb megoldani, de azt senki ne mondja, hogy valakinek nincs 10 perce, hogy egy telefont/üzenetet megengedjen a másik felé.
2017. febr. 1. 14:26
 13/16 anonim ***** válasza:

A személyes találkozót szeretem. Amilyen sűrűn csak lehet.

Telefon, cset, sms számomra csak kolonc.

F34

2017. febr. 1. 14:28
 14/16 A kérdező kommentje:

#12:

Ennyi meg egy bambi.

A gyereknek amúgy ágyban a helye este 10-kor. (10 éves)

Én mindig azt mondom neki, utána beszéljünk csak. De akkor sem tudja összehozni.:)

2017. febr. 1. 14:59
 15/16 anonim ***** válasza:

10 éves gyerek mellett meg már főleg van ideje az embernek. Ha normálisan nevelik az már elég önálló. Bár én úgy gondolom, hogy egy kicsi gyereknek se kell, hogy a rabja legyek, nem lesz semmi baja egy gyereknek sem, ha nem ugrálom körül a nap 24 órájában.

Legalábbis nekem sikerült gyerek mellett új életet kezdenem (pedig a gyerek folyamatosan nálam volt, nem feltétlen vitte el az apja két hetente sem), sose éreztem, hogy miatta ne tudnék időt szakítani arra, ami fontos nekem.

2017. febr. 2. 13:28
 16/16 A kérdező kommentje:

#15:

Köszönöm a választ.

Azt mondta, ő a személyes találkozást szereti, az sokkal másabb, nem pedig a netes világot.

Ez rendben is van, de ha nem tudunk 2 hétig találkozni, akkor azért meg kell oldani vhogy a kommunikációt, nem?!

2017. febr. 2. 13:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!