Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Férfiak ti ilyenkor. , erről...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak ti ilyenkor. , erről mit gondoltok? Mért vagytok sokszor ilyenek?

Figyelt kérdés
Van egy férfi, egy helyen dolgoztunk, eddig... mert én felmondtam, és mikor jöttem el annyit mondott, hogy reméli még találkozunk. Nekem nagyon szimpatikus, mindig szóltunk egymáshoz párszót, szóval éreztette velem, hogy tetszem neki. Be jelöltem ismerősnek, és akkor láttam, hogy van párja, de írt nekem, és mondta, hogy nem minden oké köztük. Mondta, hogy szeretne megismerni jobban.De így nekem nem fog menni, hogy közbe párja van. férfiak ti ilyenkor mit gondoltok? mért vagytok sokszor ilyenek, hogy úgy szeretné
2015. aug. 27. 21:48
 1/4 A kérdező kommentje:
*hogy úgy szeretnétek új párt, hogy még közbe benne vagytok egy kapcsolatban?
2015. aug. 27. 21:50
 2/4 anonim ***** válasza:
Valószínűleg szexpartnert keres a személyedben és szeretné megcsalni a jelenlegi párját. Szép nem mondom. Hány évesek vagytok?
2015. aug. 27. 22:10
 3/4 anonim ***** válasza:
Ez akkor van, amikor ki akar lépni, de egyedül sem akar lenni, viszont, ha te kapcsolatot alakítasz ki vele, akkor elhagyja miattad a jelenlegi párját...elméletileg. Én kétszer voltam ilyen helyzetben életemben, egyszer mikor a lánynak volt pasija, nekem meg barátnőm és úgy volt, hogy összejövünk, de persze előbb a volt párral ezt le kell rendezni, szakítottam is vele és végül a másik lány meg közölte, hogy ő mégsem akar, szóval szívás volt. Másik esetben meg a lány egyszerűen nem tudta a volt pasiját otthagyni, pedig szerintem simán megtette volna értem, akkor mondjuk szingli voltam. Nagy a rizikó. Mondjuk, ha neked nincs párod, akkor neked nincs veszetnivalód, de én ilyen helyzetben elvárom azt, hogy először a jelenlegit hagyja ott és utána, különben rizikós, hogy ketten lesztek neki.
2015. aug. 27. 22:51
 4/4 A kérdező kommentje:

20-on évesek vagyunk.

3# Biztos, így van, nekem nincs párom, de az sem jó ha rögtön új kapcsolatot alakít ki.

2015. aug. 28. 07:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!