Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok arról aki ezt mondja első randin?
Figyelt kérdés
Szóval most randiztam egy csajjal akivel nagyon szeretném ha összejönne, de mikor indultunk azt mondta tisztázzuk le hogy ez egyelőre csak baráti, mikor meg akartam fogni hazafele a kezét azt akkor azt mondta hogy úgy beszéltük hogy baráti.
Azt is mondta hogy ne siessek el semmit mert akkor romlik el minden.
Elköszönésnél csak puszi puszi és ölelés.
Nem szeret elsietni semmit.
Van még nála esélyem?
Én nagyon szeretnék vele össze jönni, azt hiszem szerelmes lettem belé.
Nehogy rámássz, nehogy nyomulni kezdj, mert azonnal elvágod magad nála. Annyiszor, s olyan gyakran keresd, ahogy ő kívánja. Bár szerintem ő már nem fog téged keresni, mert a sok "baráti" megjegyzés csak egy ócska kifogás, hogy te kevésbé vagy szimpatikus neki.
2017. febr. 11. 21:08
2/17 anonim válasza:
komolyan, nő létemre nem értem az ilyen 3,14 IQ-jú p..csákat, ha csak haverkodni akar egy pasival, akkor minek húzza az agyát ilyen sz..rokkal, hogy nem akarja elsiettetni a dolgokat?
komolyan, ha én akarok valakitől valamit, akkor nem leszek jégkirálynő és eleve nem indítok így, hogy csak baráti az egész.
felejtsd el, nem kellesz neki!
2017. febr. 11. 21:08
3/17 anonim válasza:
Kicsit vegyél vissza a próbálkozások gyakoriságából, találkozgassatok, ha 3.-4. randin még semmi, akkor csak potyázik.
30/f
2017. febr. 11. 21:09
4/17 anonim válasza:
Ennyiből nem lehet konkrétan megmondani hogy fiendzonenolva lettél-e, neked kell felismerned az ő hozzád való viszonyulását.
2017. febr. 11. 21:09
5/17 anonim válasza:
#2 A hozzád hasonló elsőrandinlefekvős verzió az egyik véglet ám. Ellenben ez a csaj nem feltétlenül a másik.
2017. febr. 11. 21:10
6/17 anonim válasza:
Ne siess el semmit... Blöeee. Ha meg nem kezdeményeztél volna, akkor azért rúg beléd, mert "töketlen" vagy. Szerintem nem akar tőled semmit, még rosszabb esetben pedig csak kéreti magát, de úgy gondolom, nagyobb a valószínűsége az első verziónak. Hülyeség, hogy nem akar elsietni semmit, mert ha vonzónak találna téged, de még bizonytalan, akkor sem mondja azt, hogy "legyünk csak barátok". Tipikus női módon hárította a közeledésedet, szerintem ne éld bele magad, mert ha már első randi után így kezdi, akkor abból nem sok jó fog kisülni.
2017. febr. 11. 21:10
7/17 anonim válasza:
hogy lehet egy randi után vkibe szerelmes bárki is? ez nekem mindig felfoghatatlan, mert az, hogy feláll a farkad az még nem szerelem, az tiszta?
2017. febr. 11. 21:13
8/17 A kérdező kommentje:
Egy buliban találkoztunk, majd most volt az első randi, ezután már teljesen belezúgtam.
Nem egyszerű eset, de még párszor próbálkozom.
Mire figyeljek?
Mit nem szabad?
Mi az amit szerintetek nem szeretne?
2017. febr. 11. 21:18
9/17 anonim válasza:
#5: Neeeeee már! Ha egy nő esetleg bizonytalan is, akkor is el tudja dönteni, hogy vonzódik-e a férfihoz, vagy nem. Ha vonzódik, akkor nem fogja azt mondani, hogy "legyünk csak barátok". Ha megvan a minimális kölcsönös szimpátia és vonzódás, de a csaj még kicsit bizonytalan, akkor sem rágja a másik szájába, hogy "de ugye fel tudod fogni, hogy mi csak barátkozunk", hanem ha a férfi elhívja egy második randira, akkor elmegy, és meglátja, hogy mi alakul ki belőle. Értelmes, normális nő nem csinál olyat, hogy "még nem tudom, mit akarok, de azért leszögezem, hogy csak barátkozunk". Ha valaki ezzel jön, az tipikus hárítás. Amúgy meg honnan jött neked az, hogy a 2-es versenyző rögtön az első randin dugni szokott?
2017. febr. 11. 21:18
10/17 anonim válasza:
#9 A mai világban tudom hogy furcsa, de nekem gyors lenne első randin, második találkozásnál valakit kézenfogva kísérgetni meg csókolgatni. Valószínűleg sosem lesz ezen a módon senkim, mert az olyan lány aki mindenáron kapcsolatot akar meg fogja unni 6-8 alkamom után hogy még mindig nincsen semmi. Más az ha olyan a szituáció hogy sokszor találkoztok, egy helyen élitek a mindennapokat és beszéltek. Ha ez lett volna, másképp nézne ki a dolog, de a kérdező nem ílyen helyzetből hívta el randira.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!