Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok arról aki ezt mondja első randin?
Szóval most randiztam egy csajjal akivel nagyon szeretném ha összejönne, de mikor indultunk azt mondta tisztázzuk le hogy ez egyelőre csak baráti, mikor meg akartam fogni hazafele a kezét azt akkor azt mondta hogy úgy beszéltük hogy baráti.
Azt is mondta hogy ne siessek el semmit mert akkor romlik el minden.
Elköszönésnél csak puszi puszi és ölelés.
Nem szeret elsietni semmit.
Van még nála esélyem?
Én nagyon szeretnék vele össze jönni, azt hiszem szerelmes lettem belé.

Á, felejtsd el a csajt, nem akar tőled semmit, "csak barátok" lesztek.
Te döntesz, hogy lenyeled a békát, és türelmesen vársz, hátha csoda történik, vagy ennél többet akarsz.
Itt a legjobb az lenne, ha megmondod neki őszintén, hogy te többet érzel, és nem a barátja akarsz lenni. Ha ő nem akar tőled mást, akkor pedig fájó szívvel, de ezt itt befejezted.
Ahogy más is írta: a csaj lehet, hogy csak pityázni akar. Egy kis szórakozás, kötöttség és viszonzás nélkül, aztán mire észbe kapsz, neked panaszkodik a pasijáról.
Addig jó ezt lezárni, amíg nem zúgsz bele jobban, később már nem fogod tudni elengedni. Csak szenvedni fogsz.

már megbocsáss, de elég szegénységi bizonyítvány rád nézve, ha szövegemből azt szűrted le, hogy máris az első lefekvős r..bi lennék, te csak ezt a két végletet ismered?
aki nem adja magát, és aki azonnal odaadja? a kettő között szerinted nincs semmi?
azért az elég gáz, ha valaki kijelenti már az első talin, hogy csak barátok legyenek, akkor minek talizik vele? akkor az nem randi, csak haveri találkozó.
tudod, én 23 évesen feküdtem le először, kapcsolatban, párommal már 4 éve együtt vagyunk.
első tali előtt másfél hónapig cseteltünk és skype-oltunk, első randin meg volt csók és kézfogás is.
nehogy ler..hadjon a csaj szája egy csóktól, ha szimpi neki a pasi, de ahhoz volt esze, hogy hangsúlyozza, hogy csak barátok legyenek először. ennek őszintén, mi értelme van?
2-es voltam

baráti találkozó mint barátkozás, vagy mint örökre csak barát? :D
szerintem felesleges arról beszélni, hogy ki hányadik randin mit csinál. én sem fognám a kezét, amikor még csak az első randinkon vagyunk. nyilván csók, ölelés se lenne, mert nekem ez mind tolakodó. valakinek meg könnyen megy ez. van ez így.
neked kéne megkérdezni, hogy ezt hogy értette. beléd tud-e szeretni, vagy nem? ez a lényeg. mi nem tudhatjuk, hogy milyen ez a lány. ha próbál kitérni a rendes válasz elől, akkor hagyd inkább. ha vonzó vagy neki, a személyiséged is tetszik neki, csak még keveset tud rólad ahhoz, hogy közel engedjen, akkor megéri várni. amúgy nem. de ezt csak tőle tudhatod meg. itt meg mindenki savaz mindenkit. :D

Én sem akarok kézen fogva sétálni kvázi idegen pasival.
Második randin már kötelező lefeküdni is?
"Elköszönésnél csak puszi puszi és ölelés. "
Mi legyen az első randin?
Már ismerkedni sem lehet, mert pár óra után már dugnák le a nyelvüket a torkomon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!