Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy gondoltok vissza az első igazi szerelmetekre?
Gondoltok rá?
Miért lett vége?
Meddig tartott?
Eszembe szokott jutni néha.
Nem illettünk össze. 7 évig tartott, de se veled, se nélküled kapcsolat volt. Hálával gondolok rá, mert sokan tanultam ebben a kapcsolatban magamról, sokat változtam általa, nem törölném ki az életemből. De ha a világon ő lenne az egyetlen férfi, akkor sem akarnék vele újra kapcsolatot. (Szerencsére ez fel sem merül: mindkettőnknek van azóta párkapcsolata olyasvalakivel, aki jobban illik hozzánk.)
"Büdös r.i.banc!"
- Muszáj tartanom vele a kapcsolatot a gyerekek miatt, így igen gondolni is kell :-(
- Megcsalt többször, rendszeres és alkalmi szeretőkkel is.
- 18 évig
Nem szoktam rá gondolni.
2.5 évig tartott, kihűlt a kapcsolat, végül mással jött össze, így lett vége.
Ez mintegy 18 éve történt, de egy kezemen meg tudnám számolni tényleg hogy hányszor gondoltam vissza rá...
Eszembe szokott jutni.
Mióta szakítottunk még sosem találkoztunk össze szemtől szembe. Viszont 2x láttam messziről. Legutóbb 1 hete. Már nem kavar fel igazából.
Nem értem, miért kellett megcsalnia. Nem értem miért nincs azóta se komoly kapcsolata a facebook szerint. Lehetséges, hogy ennyire elvettem a kedvét a nőktől... :D
Kíváncsi vagyok, hogy ha szembe találkoznánk, vajon köszönne-e.
Egyébként 4 évig voltunk együtt, első komoly kapcsolata volt mindkettőnknek. Újra nem kezdeném vele soha.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!