Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez szakítás lesz?!
23 éves fiú vagyok. 2 éve tart a kapcsolatom egy most 18 éves lánnyal. Első szerelem,mindent elsöprő tervek,igazi, valódi érzések. Viszont... Valami megtörött. Ő most épp a továbbtanulását tervezgeti én viszont nem szeretnék vele menni. Sem anyagilag nem tudnám kivitelezni és nem is kapkodnám még el az összeköltözést.Engem minden ide köt(tanulás,munka,család) és nem szeretnék elköltözni.
Megértem őt is. Szeretne haladni,megvalósítani az álmát. Úgy érzi,hogy neki kell a változás és ez kevés lesz idővel ha itt maradna és ide járna egyetemre. Barátai,osztálytársai is máshol folytatják. Persze ott van,hogy távkapcsolat. Viszont én nem hiszek benne és nem akarom átélni az eltávolodást. Ragaszkodó személyiség vagyok és nem igazán tudom elképzelni hogy minimálisra redulálódik a találkozásaink száma. Félek az új emberektől új buliktól új helyzetektől. Attól,hogy megváltozik/hogy fokozatosan eltávolodunk,kihülünk.
Ezt én is átéltem anno, csak nekem csak szűk évig tartott a nagy szerelem. Amikor főiskolára-egyetemre jelentkeztünk akkor tudatosult bennem, hogy a lány Vidéki egyetemet jelölt be. Kérdeztem mi a terve a kapcsolatunkkal, amire azt mondta hogy még nem tudja, de ügyvéd szeretne lenni. A nyarat még együtt töltöttük, nem hoztam szóba dolgot, de legbelül már pontosan tudtam, hogy le fogjuk építeni egymást. Ez van. Jön másik.
39F
A 7-es már mindent leírt, így fölösleges tovább firtatni a témát.
Ha te nem akarsz távkapcsolatot, akkor azon nem igazán lehet segíteni!
Mondjuk én egy évig jártam Pestre, utána visszajöttem, átjelentkeztem a közelebbi egyetemre, ahová nap mint nap bejárok, és nem kell kollégiumban laknom. Igazából azt tudom mondani, hogy nem igaz, hogy Pest jobb lenne, itt is van olyan színvonalas az oktatás.
21/L
Koszönöm szépen a válaszokat:)
Első szerelem ezáltal az egész kapcsolat valamelyest abszurd. Nagyon szeretem viszont a távkapcsolat egyszerűen nem nekem való. Közben folyik az egyezkedes a lánnyal es ott tartunk h feljáros lenne. Székesfehérváron élünk. Nem rajongok Pestért de ami talán mégnagyobb gond hogy a változásokért sem. Félek valamelyest ettől.
Ez kb 60km. Nem tudom ,h lehet birni. Eleg tehetetlennek érzem magam.
Na ne mar! Fehérváriak vagytok es nem kepes bejárni? Ha nem busszal ott van a vonat.. Vagy a gyors vonat. 30-40perc alatt pesten lehet lenni. Kelenföldről meg a delibol gyorsan eljut barhova. Az meg mi kijelentés h nem akar Fehérváron ragadni?! Jo hely az is! En azt hittem h bivalybaznadon éltek. Fehérvár egy fejlődő város minden szempontból.
Siman be tud járni. Vannak csoporttarsaim akik fehervariak es én is közelében lakom. (ott csinaltam a gyakszim is) szoval ne legyél mar ilyen naiv. Ha meg koleszos akar lenni hadd menjek élje ki magát. Amugy te ia felkoltozhetnel vele pestre. Lehet neked is. Jot tenne. Amugy ez volt lehetőségként?
Ez hulyseg. Sztem mar masra vágyik (légkör emberek.. De ahogy irtam te visszahuzud a kicsit maradi kényelmes hozzaallasoddal.) vagy mar nem szeret... 50-50% nalam ilyen nem jott szoba h otthayom a párom. Elobb kelek es kész...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!