Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ez szakítás lesz?!

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez szakítás lesz?!

Figyelt kérdés

23 éves fiú vagyok. 2 éve tart a kapcsolatom egy most 18 éves lánnyal. Első szerelem,mindent elsöprő tervek,igazi, valódi érzések. Viszont... Valami megtörött. Ő most épp a továbbtanulását tervezgeti én viszont nem szeretnék vele menni. Sem anyagilag nem tudnám kivitelezni és nem is kapkodnám még el az összeköltözést.Engem minden ide köt(tanulás,munka,család) és nem szeretnék elköltözni.

Megértem őt is. Szeretne haladni,megvalósítani az álmát. Úgy érzi,hogy neki kell a változás és ez kevés lesz idővel ha itt maradna és ide járna egyetemre. Barátai,osztálytársai is máshol folytatják. Persze ott van,hogy távkapcsolat. Viszont én nem hiszek benne és nem akarom átélni az eltávolodást. Ragaszkodó személyiség vagyok és nem igazán tudom elképzelni hogy minimálisra redulálódik a találkozásaink száma. Félek az új emberektől új buliktól új helyzetektől. Attól,hogy megváltozik/hogy fokozatosan eltávolodunk,kihülünk.

2017. márc. 3. 15:46
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
igen,itt a vége.
2017. márc. 3. 15:50
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
Tinivel felesleges életreszóló terveket szőni. Ez már nem a 19. század.
2017. márc. 3. 15:50
 3/16 anonim ***** válasza:
Az lesz. Légy vele egyenes, mond ezt el neki, aztán menjetek a saját utatokon.
2017. márc. 3. 15:51
 4/16 A kérdező kommentje:
Elmondtam ezért tartunk itt. Ő úgy gondolja hő neki ez kevés. Eléggé bánt a dolog. Sose kértem rá,hogy maradjon. Viszont valahol elvárnám tőle. Mmint nem érzem úgy ,hogy ez visszalépés lenne számára. Elég céltudatos és komoly tervei vannak. Ami kissé megijeszt. Nagyon szeretem őt de lehet tényleg itt lesz a vége és jobb ha elengedem.
2017. márc. 3. 16:05
 5/16 anonim ***** válasza:
38%
Elnézést az értetlenségemért, de miért nem marad annál az egyetemnél, ami ott van nálatok? Miért megy máshova? Szerintem itt többről van szó. Ő már szakítani akar veled. Rájött, hogy ez nagy lekötés lenne, de ő még élni akar, hisz fiatal. Csak eddig várta a lehetőséget. Engedd el és keress egy komoly, hozzád illő lányt.
2017. márc. 3. 16:09
 6/16 A kérdező kommentje:
Számba vette ezt a lehetőséget is. Viszont úgy érzi,hogy Pest más. Van is benne igazság. Fél ,hogy itt ragad... Elmennek a barátai. Szüleivel kell maradni még 1-2 évig biztosan. Megértem... De nagyon nyomorultul érzem magam. Nagyon csalódott vagyok.
2017. márc. 3. 16:14
 7/16 anonim ***** válasza:
100%

Amikor egyetem miatt 300 km-re költöztem a páromtól, eszem ágában nem volt arra kérni, hogy hagyja ott a munkáját és jöjjön velem. Arra sem gondoltunk, hogy szakítani kéne a távolság miatt,mert nagyon szerettük egymást. Tudtuk, hogy egy csak egy állapot és utána minden jobb lesz. Kitartottunk, és most visszaköltöztem és a kapcsolatunk ettől csak megerősödött. A nehéz időkben s jutott soha eszünkbe szakítani.

Ha már így álltok hozzá az egészhez, akkor nem érdemes erőltetni a dolgot, nem szeretitek egymást, csak azt szeretitek, hogy kapcsolatban vagytok, de hogy kivel, az mindegy.

2017. márc. 3. 16:16
 8/16 anonim ***** válasza:
Ott a pont. Az előző válaszoló leírta. És amúgy üzenem neki, hogy pesten sem jobb a helyzet..
2017. márc. 3. 16:20
 9/16 anonim ***** válasza:
Tömören összefoglalta a #2-es válaszoló. Sőt, az a mérhetetlenül szomorú valóság, hogy szinte már 25 éves nővel sem lehet számítani. Elbaszott világ.
2017. márc. 3. 16:25
 10/16 anonim ***** válasza:
Szerintem egy igazi társ segít, hogy megvalósítsd a terveidet, óv, félt de nem akar visszaráncigálni a földre, és nem vetélkedik.
2017. márc. 3. 17:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!