Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez szakítás lesz?!
23 éves fiú vagyok. 2 éve tart a kapcsolatom egy most 18 éves lánnyal. Első szerelem,mindent elsöprő tervek,igazi, valódi érzések. Viszont... Valami megtörött. Ő most épp a továbbtanulását tervezgeti én viszont nem szeretnék vele menni. Sem anyagilag nem tudnám kivitelezni és nem is kapkodnám még el az összeköltözést.Engem minden ide köt(tanulás,munka,család) és nem szeretnék elköltözni.
Megértem őt is. Szeretne haladni,megvalósítani az álmát. Úgy érzi,hogy neki kell a változás és ez kevés lesz idővel ha itt maradna és ide járna egyetemre. Barátai,osztálytársai is máshol folytatják. Persze ott van,hogy távkapcsolat. Viszont én nem hiszek benne és nem akarom átélni az eltávolodást. Ragaszkodó személyiség vagyok és nem igazán tudom elképzelni hogy minimálisra redulálódik a találkozásaink száma. Félek az új emberektől új buliktól új helyzetektől. Attól,hogy megváltozik/hogy fokozatosan eltávolodunk,kihülünk.
Amikor egyetem miatt 300 km-re költöztem a páromtól, eszem ágában nem volt arra kérni, hogy hagyja ott a munkáját és jöjjön velem. Arra sem gondoltunk, hogy szakítani kéne a távolság miatt,mert nagyon szerettük egymást. Tudtuk, hogy egy csak egy állapot és utána minden jobb lesz. Kitartottunk, és most visszaköltöztem és a kapcsolatunk ettől csak megerősödött. A nehéz időkben s jutott soha eszünkbe szakítani.
Ha már így álltok hozzá az egészhez, akkor nem érdemes erőltetni a dolgot, nem szeretitek egymást, csak azt szeretitek, hogy kapcsolatban vagytok, de hogy kivel, az mindegy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!