Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elméleti kérdés! Mi a véleményetek arról, ha valaki a szakítás után x idővel az ex legjobb barátjával/barátnőjével jön össze?
Sziasztok!
Én magam sem tudom, hogy hogy reagálnék ha a párom a szakításuk után összejönne valamelyik barátnőmmel. De igazából azokat a nézeteket sem ertem amikor valaki emiatt megharagszik a másikra. Hiszen ha boldogok egutt, hát áldásom rájuk amíg nem dörgöli egyikük sem az orrom alá a szerelmüket. De hallottam mar olyat is aki egy ilyen miatt a kapcsolatot is megszakította a másik féllel.
"amíg nem dörgöli egyikük sem az orrom alá a szerelmüket"
? :D
Szakítás után az ex nálam ugyanolyan, mint bármelyik másik ismerősöm. Ugyanannyira "dörgölöm az orra alá", mint másoknak, és ő is ugyanannyira dörgölje az orrom alá. Miben más? Már nem vagyunk együtt, kapcsolati téren ő már nekem "senki".
Az ismerősi körömben sok ilyen történt, sehol nem lett belőle gáz, sokszor járnak továbbra is egy társaságba.
Engem nagyon nagyon kiakasztana, ha szerelmes voltam az exbe. Főleg, ha ő dobott és piszok nehéz volt feldolgoznom. Nem beszélnék többet a barátnőmmel. Nem haragudnék, csak nem tudnám feldolgozni.
Ha csak jártunk, nem érdekelne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!