Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit tennétek? Táncoljak vissza? Hívjam?
Decemberbe egy csodálatos férfi lépett be az életembe akit akkor nem értékeltem...Azóta annyi dolog történt,hogy a szemléletem teljesen megváltozott.Eddig őt hibaztattam de rajottem végig én voltam minden gond okozója köztünk.
Nem ment mert közönyös voltam vele,és most olyan bűntudatom van a leggonoszabb ember se érdemelné meg azt a sok idegességet amit ma már nagy buval de belátom okoztam.
Sokszor megalazott ezért mondtam legyen vége de rajottem,hogy olyanokat tettem és mondtam,hogy csoda hogy kinem rakott akkor a lakásából...
Nos ő szakítás után keresett,elküldtem lehordtuk egymást mindennek és tiltott.
De nagyon hiányzik,gyötör a bűntudat és mindent másképp csinálnék ma már.
Nagyon egoista úgy mint én ezért nem volt olyan dolog amin ne vesztünk volna össze...de ma már nem az a nő vagyok.
Szerintetek felhívjam,hogy miujsag hogy van?
Ha már van is neki más legalább bocsánatot tudok tőle kérni...
Este végül lezártam a telot pedig már tárcsázni akartam.
Előre is köszönöm,és sorry a hosszú sorokert.
N/18
Én azt mondom hívd fel.
Ha masért nem is,de legalább bocsánatot kérsz.Továbbiakban pedig ki tudja mi lehet még.
Én mindenképp felhívnám.
Csak bátran ;)
Első kettőnek köszönöm! Sajnos már nem tudom,hogy dolgozik munkarend stb...de hívni fogom! :) Mondjuk azóta 3 hónap lassan eltelik ... :(
Talán akkor miért van,hogy bánom? Hogy mindent másképp csinálnék? Hogy értékelem amit akkor nem???
Hogy a büszkeségem félre tenném???
Mert akkor tudjuk meg,hogy a másik mennyit ér nekünk és hogy milyen fontos számunkra,mikor elveszitjük...ez ilyen...
1-es voltam
EMBEREK:(
Eddig az üzenet küldést tiltotta csak most meg az ismerősei közül is törölt...pár napja még nem:( Mondjuk eszébe jutottam legalább :D
Még egy...1 hét múlva akartam írni neki mert most fog megjonni és így nem tudok nála aludni még semmi ...(Persze ha úgy alakul) de most úgy megijedtem hogy törölt :( inkább hívjam hamarabb???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!