Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Diákmunkás lány, milyen témákról beszélgessek vele, hogyan hívjam el valahova?
Munkahelyemen jött most egy egész helyes lány diákmunkázni. Értelemszerűen először beszélgetnem kellene vele, ami annyiból nehéz, hogy nem sokat vagyunk egy helyen, vagyis nem sok lehetőség van cseverészni, na meg az ebédszünetet sem egyszerre vennénk ki (ő valamikor nap közben dolgozik, én pedig két műszakban)
Na de arra gondoltam, hogy amikor egymás közelében vagyunk, akkor beszélgetnék vele, de ezzel csak egy a gond, hogy az ilyen sablonos kérdésekkel ("diákmunkás vagy" "hol tanulsz" stb.. ) nem nagyon lehet vonzalmat ébreszteni benne, vagy ezzel csak azt látná, hogy egy unalmas hapsi vagyok ( bevezetésnek talán jó ez a kezdés, de azon kívül édeskevés)
milyen témákat tudnék felhozni, amivel jobban vonzalmat tudnék kelteni?
A másik meg hogy nyilván így munka közben nem tudnánk teljesen megismerni egymást, így el kellene hívnom találkozni valamikorra, csak kérdés hogy hogyan...
Hívjam el konkrétan, hogy megmondom, hogy valamikor nincs kedve-e találkozni, vagy pedig inkább kérjek telefonszámot, és majd telefonon rendezzem le, vagy valami egyéb más ötlet?
Odamész hozzá, befeszítesz, bicepszpuszi, kacsintás, aztán viszed dugni.
20L
Ez nem a lúzer kategória!
Nem így kell csajozni te agyalágyult!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!