Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Adtok tanácsot arra, hogy hogyan vegyem rá magam, hogy ne hívjam fel a srácot, hanem inkább várjam meg, míg ő jelentkezik?
Tanulj önuralmat és türelmet! :)
Foglald le magad és legalább nem ezen fogsz agyalni!
A tanácsom az, hogy ne hívd fel. Nem hiszem, hogy annyira nehéz, nem kell hozzá csodamódszer.
Amúgy totális hülyeség ez a taktikázás, várakoztatás. Ha beszélni akarsz vele, hívd fel!
4es vagyok. Értem. Szóval egy nő számára nehéz felemelni a telefont, de én feltétel nélkül mindent mit szeretne...
A hülyék a másik oldalon vannak!
Amúgy én felszoktam hívni, és fordítva is.
Tudod mi úgy működünk, hogy semmi olyat nem várunk el a másiktól, amit mi magunk nem tennénk meg.
Egy telefonhívás az semmi...
De kedves kommenteló ha neked már ez is testi fájdalmat okoz, akkor megvan rólad a véleményem.
Kedves kérdező, neked meg üzenem, nyugodtan hívd fel. :)
Több energiádat emészti fel, hogy itt agyalsz, meg kérdést írsz ki, mint bepötyögni pár számjegyet, és megnyomni a zöld gombot. :) Ha ezt megteszed vigyázz, lehet a mások oldalon egy férfi hang fog üdvözölni!!!
Egyszerű is meg nehéz is választ adni, részleteket nem írtál.
Te tudod, milyen fázisban van a kapcsolat. De szerintem az első egy-két randiig inkább a pasinak kéne keresnie a nőt. Utána már tulajdonképpen mindegy.
Az sem baj, ha vársz kicsit addig pl. olvashatsz, sportolhatsz (boldogsághormont termel és másképp látod majd a helyzetet saját példám, beválik) vagy tedd amit szeretsz, foglald le magad.
A várakozásnak is megvan a maga öröme, és nem biztos, hogy jó, ha a nő "nyomul". Talán kicsit éberebben tartja a vadászösztönét, ha vársz. Ha fontos vagy neki, szerintem mindenképpen keresni fog, bármilyen formában is. Sok sikert Neked!
Na igen.
Kicsit mindenképpen várj - de ha napokig nem hív, hívd fel te.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!