Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Bevalljam a volt barátnőmnek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bevalljam a volt barátnőmnek hogy még mindig szeretem és bármit megtennék érte vagy ebből nem sülne ki semmi jó?

Figyelt kérdés
2017. febr. 21. 18:20
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Ha valóban szereted, örülsz, hogy egy " nálad jobb" boldoggá teszi. Tanulsz a hibádból, tovább lépsz, nem a multba révedsz. Akkor legközelebb te leszel a jobb. Találsz mást idővel.
2017. febr. 21. 21:58
 12/14 A kérdező kommentje:
11-es válaszló: ez mind szép és jó de amíg őt szeretem hogyan kereshetnék mást? hiszen tudom hogy másban is őt keresném, hozzá hasonlítanám, ő jutna eszembe egy adott szituációban. nem lenne korrekt dolog a másik lánnyal szemben. így viszont őt nem tudom elfelejteni ez pedig nagyon megnehezít mindent. értem hogy miről beszéltek persze és nem mondom hogy nincs igazatok, hasonló tanácsot adnék én is másnak ha nem vagyok érintett a dologban de amíg azt érzem hogy nekem ő kell és nem más addig valóban nem tudok egyről a kettőre lépni :(
2017. febr. 21. 22:15
 13/14 anonim ***** válasza:

Ha szeretek valakit, akkor annak örülnék, ha velem lenne nem mással.Az egy Önáltatás, hogy oh de jó hogy mással boldog vagy. Akkor már rég nem szeretem úgy.

Ha nem verted, aláztad stb.. én akkor is azt mondom,hogy írjál, kérdezd meg hogy van, aztán úgyis kiderül abból ahogy válaszol. Már csak azért is mert nem tudsz túllépni rajta.Azt meg te tudod miért keresett mást, aki "jobb" nálad.

2017. febr. 22. 05:41
 14/14 anonim ***** válasza:

Kérdező,

szerintem tévedsz, amikor azt hiszed, hogy nem volna helyes mást keresni, mert összehasonlítanád, benne is csak az exedet keresnéd, stb.

Végy erőt magadon, és próbálkozz. Igenis, munkát kell fektetned abba, hogy kigyere a gödörből. Erőltesd, ne hagyd magad. Ismerkedj. Ne a sebeidet nyalogasd. (Most lehetnék profán, hogy mi mást, de nem leszek.)

Szerelmi csalódásra ez az egyetlen gyógyír.

2017. febr. 22. 05:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!