Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Szerintetek bevalljam ezeket a barátnőmnek?
20 éves fiú vagyok, sajnos a szüleimmel eléggé megromlott a viszonyom már lassan egy éve. Van viszont egy barátnőm, akit nagyon szeretek, most pillanatnyilag tényleg ő nekem a legfontosabb ember az életemben és ezt most teljesen őszintén mondom, nem mint szokásos közhely.
Sokszor úgy érzem, h nagyon jó lenne neki ezeket elmondani, főleg amikor összevagyunk bújva az ágyon, olyankor nagyon szeretném neki elmondani, h mennyire fontos nekem, de még csak 4 hónapja vagyunk együtt és tartok tőle, h ez lehet picit megijesztené, vagy túl nagy terhet rónék ezzel rá. Szerintetek elmondjam neki ezeket a dolgokat? Gondolom jól esne neki, de nem szeretném, h úgy érezze ezzel sakkban akarom tartani vagy ilyesmi.
ez attol is fugg,hogy hogyan erintik ezek a dolgok a lanyt.Ha pl.nekem ilyet mondana a baratom 4honap utan en megijednek es nem tudnam mit csinaljak.Azt hinnem,hogy mar rogton az egesz eleted velem akarod leelni...:Dnemtudom ezt te erzed,gondold at:)
18/L
minek állandóan taktikázni?
az az igazi kapcsolat amiben mindig őszinte lehetsz, pláne az érzelmeiddel
mondd el szerintem:)
aztán majd ird le ide mit szólt:P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!