Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek? Bevalljam -e a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Bevalljam -e a barátnőmnek, hogy beleszerettem (leszbikusan)? Ha igen, akkor hogyan mondjam el neki?

Figyelt kérdés
Én 16 éves vagyok, ő 23, mindig róla álmodozom, de ő nem tud semmit. ha bevalljam neki, akkor hogyan mondjam el? Nem tudom, hogyan reagálna rá, amikor találkozunk, mindig mondja, hogy milyen csinos vagyok, végigméri az egész testem, van amikor egy óvatlan pillanatban megsimogassa a hátam, a hajam - akkor lehet hogy ő is így érez? Ez mit jelent? De viszont ha meglát 1 jó pasit, akkor mindig megnézi, nekem is mondja, hogy milyen jó pasi stb. Nem tudom, hogy mit tegyek! Segítsetek.
2011. ápr. 9. 20:37
 1/8 anonim ***** válasza:
Mit veszíthetsz? Legrosszabb esetben mosolyog egy jót rajtad. Legjobb esetben meg.... :D F/17
2011. ápr. 9. 20:46
 2/8 anonim ***** válasza:
61%
16 évesen még ne döntsd már el,hogy leszbikus vagy! Még nagyon gyerek vagy ehhez,és még az identitásod is fejlődik. Tudod,én 17 évesen hittem,hogy leszbi vagyok, a fiúk egyáltalán nem érdekeltek, voltam nővel is, nem egyszer. Már majdnem bevallottam anyámnak is. Aztán 18-19 körül jött a nagy szerelem egy férfi személyében, és akkor eldőlt,hogy hetero vagyok, bár..mai napig vonzanak a jó nők, de csak fizikailag, és inkább maradok a pasiknál. Várj a dologgal, alapból ha ő 23 éves, már biztosabb lenne abban,hogy mit akar,és előbb-utóbb vagy egyértelmű jelet adna, vagy lépne..és akkor azt teszel,amit akarsz a helyzettel. ne kezdeményezz, lehet csak kellemetlen lenne neki is,neked meg pláne. Várj vele, majd ő lép ha akar.
2011. ápr. 9. 20:55
 3/8 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, de írjatok még kérlek titeket!! :)
2011. ápr. 11. 18:58
 4/8 anonim ***** válasza:

szerintem kezdj el udvarolni jeleket adni és a reakcióiból megtudhatod:Dvagy kezdd el mesélni hogy minden férfiban csalódsz és már szerinted csak a nőkben találod meg azt amit keresel.

vagy mondd azt hogy egy férfi se tud kielégíteni meg hogy ki akarod próbálni nővel is és ha akar téged akkor felajánlkozik ha meg nem akkor se az van hogy szerelmet vallottál neki.

sok sikert.

2011. ápr. 13. 09:41
 5/8 anonim ***** válasza:

Biztos,hogy nem szerettél bele,ezt te sem gondoltad komolyan.Tini vagy még,most jönnek csak még a pasik!

Ne őrülj meg.

2011. ápr. 13. 10:58
 6/8 A kérdező kommentje:

Pedig én teljesen úgy érzem, hogy beleszerettem!

Ha meglátom, hevesebben ver a szívem, remeg a lábam, a kezem, stb. Én akkor is úgy gondolom, hoy beleszerettem, hiszen majdnem mindig vele álmodok, ő jár az eszemben, álmodozok róla...<3

Írjatok még lécci!

2011. ápr. 13. 19:14
 7/8 -xXx- válasza:

Hát figyu...én ugyan így vok mint, te...csak nekem a barátnőm 24 éves...igaz még én is fiatal vagyok(16éves), de én már nagyon rég óta a lányokhoz vonzódom...a pasik meg nem is érdekelnek semmilyen szintem sem...

az osztályomba jött évelején egy csodaszép lány, mellém ült...én belezúgtam, mint vak ló a szakadékba...ajándékokat vettem neki...

szülinapjára,tőlem kapta a legjobb ajándékot(Adidas parfüm, bon-bon de nem vmi olcsót, egy tábla boci csokit...és a legdrágább mindközül egy arany gyűrű, amit azóta is az ujján hord){így majdnem 10ezret költöttem rá}...a többiek a nyomomba sem értek...karácsonyra is kapott tőlem ajándékot...valentin napra egy szál rózsát és egy tábla csokit vettem neki...

és a névnapjára a legszebb szál rózsát és egy bon-bon...

és csak 1-2 hónapja tisztáztuk azt h az én részemről többet érzek iránta mint egyszerű barátság...de viszont ő egész tanévben tudta h nálam több van a kelleténél...

de végül is 2-3 hete azt mondta nekem h ő nem érez semmit többet irántam a barátságnál...

ő felajánlotta h legyünk továbbra is barátok...én meg beleegyeztem...és végül még most is jól megvagyunk...

csak az én érzéseim nem változtak....ugyan úgy oda vagyok érte mint régen...

de viszont a többi lány osztálytársam nem tudja h a csjokhoz vonzódom, és nem tudom h hogyan mondjam majd el nekik...

nah de remélem valamit sikerül kivenned ebből amit leírtam...

sok sikert!! :)

2011. aug. 22. 02:44
 8/8 anonim ***** válasza:
Elképzelted már a közös szeretkezést? "Ezaz ollózz még! Igeen...." :D
2014. ápr. 21. 17:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!