Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Távkapcsolat! Most mit csináljak?
Fél éve távkapcsolatban vagyunk a barátommal, 450 km van köztünk. Probálunk ehhez képest sűrűn találkozni, általában mindig én megyek hozzá, mivel így olcsóbb, mivel van diákom, ő viszont dolgozik. Ha megyek akkor 5-6 napra, nem csak egy hétvégére, mivel az úgy nem érné meg.
Ma felhívott egy olyan kérdéssel, hogy pontosan mikor fejezem be a sulit, mert ő azt szeretné, ha odaköltöznék hozzá, munkát ő tud szerezni nekem, az miatt ne fájjon a fejem. Mondta, hogy ő egy komoly kapcsolatra vágyik velem, nem pedig egy olyanra, ahol 450 km választ el minket.Őt oda köti a munkája, amit nem szeretne otthagyni, amit meg is értek, mert biztos állás, jó fizetéssel. Viszont bele gondolni abba, hogy az itteni életemet hagyjam itt, szörnyű..Barátok, család..
Szeretem őt, ő is engem, de mivel nem minden héten találkozunk, hanem havonta 1x 5-6 napra,azért nem biztos, hogy eléggé kiismertem, de ha így folytatjuk ekkora távolsággal akkor elég sok idő lenne. 12 év a korkülönbség köztünk, ami alapból nem is zavarna, de hogy egyből odaköltözni hozzá, nem tudom mennyire jó ötlet.
22/L és 34/F
Előre is köszönöm a válaszokat!
"Add2: Létezik levelező tagozat "
Ja, de oda is rendszeresen be kell menni.
Mennék, és jöttem is, csak épp 1000km-re egy totál másik országba.
Mellesleg mit akarsz, örülhetnél, hogy komolyan tervez veled, és szeret, nem pedig dugásra tart... mint sok távkapcsolatban szokás, sajnos.
Én is fél év távkapcsolat (jó, plusz fél év ismerkedős-chat) után jöttem, de meg sem fordult a fejemben, hogy ne jöjjek, mert rossz volt nélküle.
Család, barátok, ugyan már, ezek ne fogjanak vissza. Nekem is szar volt otthagyni mindent, meg a városkát, ahol éltem, de érte/vele bárhová elmennék, mert szeretem.
Vagy, ha mégis odahúz a szíved, akkor nem szereted őt eléggé, de úgy miért vagy vele?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!