Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek mennyire megy jól a távkapcsolat?
Nagyon jól 201km van köztünk meg egy szerb magyar határ
16F 14L és már több mint 4 hónapja vagyunk együtt
Uh egyszer volt... még 1x biztos nem. A világ legnagyobb fszsága amit ki lehet találni annak ellenére is, hogy amúgy a lány ezt az egy részletet leszámítva messze az eddigi legnormálisabb bnőm volt. Ne csináljátok.
24F
Nekünk egész jól ment, már ha lehet távkapcsnak nevezni egy 100 km-es távolságot. 3 évig ingáztunk (bár nagyrészt én), utána pedig sikerült összeköltözni, és azóta is együtt vagyunk. Úgyhogy nem reménytelen a dolog.
22/L és 30/F
1500 km.
1 éve
20-on évesek vagyunk.
Nem ment, eleve nem kellett volna belevágni, teljsen felesleges. kb 200km, én 19-20, ő 18-19 éves volt akkor. Még az évfordulónkat sem élte meg a kapcsolat, 2 hónappal korábban szakítottam.
Nagyon csúnya véget ért a dolog. A srác betegesen féltékeny volt, szép fokozatosan jött ki rajta egyre jobban. A végén ő csalt meg engem, és meg is ütött amiért szakítottam vele ezért. Mondanom se kell, miután visszakapta a pofont amit kiosztott nekem, otthagytam a francba.
Többet nem vállaltam be távkapcsolatot. Így nem lehet megismerni senkit sem, ha ritkán tudtok találkozni. Persze biztos van akinek beválik, de én pont kifogtam olyat akivel szóba sem kellett volna állnom.
Jól ment - egy évig voltunk külön (ebből fél évig csak chat, aztán az első randikat követően fél év ingázás... hol ő ment, hol én jöttem), most már együtt élünk.
1000km volt köztünk.
27 és 33 évesek vagyunk.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!