Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Nektek mennyire megy jól a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nektek mennyire megy jól a távkapcsolat?

Figyelt kérdés
És mennyi km van köztetek illetve hány évesek vagytok?
2017. febr. 6. 00:01
1 2
 1/12 anonim válasza:

Nagyon jól 201km van köztünk meg egy szerb magyar határ

16F 14L és már több mint 4 hónapja vagyunk együtt

2017. febr. 6. 00:06
 2/12 October15 ***** válasza:
65%

Uh egyszer volt... még 1x biztos nem. A világ legnagyobb fszsága amit ki lehet találni annak ellenére is, hogy amúgy a lány ezt az egy részletet leszámítva messze az eddigi legnormálisabb bnőm volt. Ne csináljátok.

24F

2017. febr. 6. 00:09
 3/12 anonim ***** válasza:

Nekünk egész jól ment, már ha lehet távkapcsnak nevezni egy 100 km-es távolságot. 3 évig ingáztunk (bár nagyrészt én), utána pedig sikerült összeköltözni, és azóta is együtt vagyunk. Úgyhogy nem reménytelen a dolog.

22/L és 30/F

2017. febr. 6. 01:41
 4/12 anonim ***** válasza:
Úgy néz ki tartósan berendezkedtünk erre... 4 éve vagyunk együtt, 30+ évesek vagyunk, és külföldi munka miatt csak a hét végéket töltjük együtt. Ki lehet bírni, de így nem tud annyira összemelegedni egy pár. :(
2017. febr. 6. 07:18
 5/12 anonim ***** válasza:
Attol fugg, hogy ideiglenes a tavolsag, vagy nem. Nalunk ideiglenes, kulonbozo kontinensen vagyunk fel evet. Kibirjuk :)
2017. febr. 6. 09:02
 6/12 anonim ***** válasza:

1500 km.

1 éve

20-on évesek vagyunk.

2017. febr. 6. 10:03
 7/12 anonim ***** válasza:
Nem igazán nevezhető távkapcsolatnak, de kb 100 km van köztünk és a hétvégéket együtt töltjük. Hát 2,5 éve jól megy, csak ha belegondolok hogy még minimum két évig így lesz :/ az tartja bennem a lelket hogy utána rögtön összeköltözünk.
2017. febr. 6. 15:33
 8/12 anonim ***** válasza:

Nem ment, eleve nem kellett volna belevágni, teljsen felesleges. kb 200km, én 19-20, ő 18-19 éves volt akkor. Még az évfordulónkat sem élte meg a kapcsolat, 2 hónappal korábban szakítottam.

Nagyon csúnya véget ért a dolog. A srác betegesen féltékeny volt, szép fokozatosan jött ki rajta egyre jobban. A végén ő csalt meg engem, és meg is ütött amiért szakítottam vele ezért. Mondanom se kell, miután visszakapta a pofont amit kiosztott nekem, otthagytam a francba.

Többet nem vállaltam be távkapcsolatot. Így nem lehet megismerni senkit sem, ha ritkán tudtok találkozni. Persze biztos van akinek beválik, de én pont kifogtam olyat akivel szóba sem kellett volna állnom.

2017. febr. 6. 15:42
 9/12 anonim ***** válasza:
120 km, fél éve vagyunk igy. Jövőre megyek egyetemre, es akkor már 200km lesz ha adig is együtt leszünk. Szóval én speciel nem gondolkozom olyan nagyban, próbálok a realitások talaján maradni. Ezt leszamotva teljesen harmonikus meg jo a kapcsolatunk, hétvégente találkozunk, péntek-szombat vagy pentek-vasarnap között, tanulnivaló függvényében :D
2017. febr. 6. 23:05
 10/12 anonim ***** válasza:

Jól ment - egy évig voltunk külön (ebből fél évig csak chat, aztán az első randikat követően fél év ingázás... hol ő ment, hol én jöttem), most már együtt élünk.

1000km volt köztünk.

27 és 33 évesek vagyunk.

2017. febr. 7. 09:57
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!