Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Távkapcsolat! Most mit csináljak?
Fél éve távkapcsolatban vagyunk a barátommal, 450 km van köztünk. Probálunk ehhez képest sűrűn találkozni, általában mindig én megyek hozzá, mivel így olcsóbb, mivel van diákom, ő viszont dolgozik. Ha megyek akkor 5-6 napra, nem csak egy hétvégére, mivel az úgy nem érné meg.
Ma felhívott egy olyan kérdéssel, hogy pontosan mikor fejezem be a sulit, mert ő azt szeretné, ha odaköltöznék hozzá, munkát ő tud szerezni nekem, az miatt ne fájjon a fejem. Mondta, hogy ő egy komoly kapcsolatra vágyik velem, nem pedig egy olyanra, ahol 450 km választ el minket.Őt oda köti a munkája, amit nem szeretne otthagyni, amit meg is értek, mert biztos állás, jó fizetéssel. Viszont bele gondolni abba, hogy az itteni életemet hagyjam itt, szörnyű..Barátok, család..
Szeretem őt, ő is engem, de mivel nem minden héten találkozunk, hanem havonta 1x 5-6 napra,azért nem biztos, hogy eléggé kiismertem, de ha így folytatjuk ekkora távolsággal akkor elég sok idő lenne. 12 év a korkülönbség köztünk, ami alapból nem is zavarna, de hogy egyből odaköltözni hozzá, nem tudom mennyire jó ötlet.
22/L és 34/F
Előre is köszönöm a válaszokat!
Add1: Barátokat/Ismerősöket mindenhol tudsz szerezni.
Add2: Létezik levelező tagozat
Add3: Én is 230km-re vagyok a szüleimtől
De a te döntésed. Az életedet sose hagyod ott, hanem magaddal viszed.
Attól, hogy elhagysz egy várost nem jelenti azt, hogy meg is szakítod az ismerőseiddel a kapcsolatot. :)
Na és mikor fejezed be a sulit?
Egyáltalán mit tanulsz?
Ha ezt megírod, akkor tudok tanácsot adni. :)
3# 1 honap mulva fejezem be es turizmus-vendeglatast tanulok.
Koszonom az eddigi tanacsokat/valaszokat:)
Köztünk is ekkora a korkülönbség, de már én is dolgozom, szóval hasonló már az életvitelünk.
Érthető, hogy nem akar már gyerekeskedni és havi 1x találkozni. Mi kb. 2 hét után össze is cuccoltunk, nem láttam értelmét a huzavonának, így meg egyből kiderült, hogy tudunk együtt élni.
Előbb vagy utóbb úgyis szóba jönne gondolom közöttetek az összeköltözés, akkor miért várnátok még 2-3 évet, ha megoldható? Értem én, hogy itt kell hagyni az életed, de ilyen korban az emberek ilyen változásokon mennek keresztül.
Az jó kis szakma.
Ha egy hónap múlva végzel, így nem kell félbehagynod miatta a tanulmányaidat, akkor menjél nyugodtan. :)
Azért kérdeztem, mert mondjuk ha lenne még egy éved, de most akarnál hozzáköltözni, akkor azt tanácsoltam volna, hogy a suli legyen az első, de így tárgytalan. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!