Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Akasztják a hóhért?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akasztják a hóhért?

Figyelt kérdés

Korom és sok tapasztalatom révén én szoktam itt tanácsot adni (többek között) ebben a témakörben (is.

Most viszont én nem tudok mit kezdeni magammal, a kialakult helyzettel, a hangulatommal.

A minap volt a születésnapom. (58.) Ennek kapcsán a facen rengetegen írtak rám, köszöntöttek fel. Többek között egy hölgy is, aki jelen állapotomat okozza.

Vele a munkám során 18 éve találkoztunk, és utána még párszor összefutottunk az utcán. Mindig vibrált közöttünk a levegő. Én boldog párkapcsolatban éltem, s noha a hűség szobrát nem rólam fogják megmintázni, sohasem mozdultam rá. Ő is férjnél van. Tudom, tudtam róla, hogy hisz néhány olyan, ezoterikus dologban, amik távol állnak az én, férfiakra jellemző racionalista világszemléletemtől. Ennek ellenére mindig úgy éreztem, hogy valami hozzáköt. Tudom, hogy ő is így érez. Ha beszélünk a facen, mindig kiérződik szavaiból, hogy bánja a köztünk levő távolságot.

Rólam azt kell tudni, hogy sok, közel 50 kapcsolatom volt, mielőtt megismertem a feleségemet. Ráadásul korábban zenéltem is, és ez rengeteg egyéjszakás kalandot sodort az életembe. Szó sincs tehát arról, hogy nem éltem volna ki magam, vagy hogy kapuzárási pánik tört volna rám hirtelen. De valahogy úgy érzem, hogy valamit nagyon elrontottam. Értitek ti ezt? Tudom, hogy mindent jól csináltam, és újra élhetném az életemet, ugyanígy csinálnék mindent, és mégis úgy érzem, hogy valamit visszavonhatatlanul és végérvényesen elcsesztem.

És ehhez elég volt az üzenete:

"Drága Mis! Isten éltessen! Legyen csodás, boldog éved, és gondolj rám néha."

Mi a túró van velem?

2017. febr. 19. 15:46
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
100%

Egyetértek tooHandsome-mal, bizony hogy ez maga a kapuzárási pánik. A kifejezés ostoba: nincs pánik, legfeljebb melankólia, nosztalgia.

Magad mondod, hogy nem akarsz érzelmi viharokat. Érzed, hogy már nem szeretnél újrakezdeni, nem nyitod ki a bezáródó kaput.

A jó hír az, hogy nincs ezzel semmi baj, ha tudatos maradsz, és úgy tűnik, hogy így is van. Tartsd meg szép emléknek azt a nőt, játssz el a gondolattal, hogy mi lehetett volna, ha... Egy kicsit átélhetsz valami, a szerelemre emlékeztető érzést, a veszedelmek nélkül.

Tudom, mit beszélek.

2017. febr. 19. 18:27
 12/28 anonim ***** válasza:
95%

Bár csak feleannyi idős vagyok, de nekem is volt eddig egy ilyen személy az életemben. Szerintem ezek azok a kapcsolatok, ahol tényleg megvan a vonzalom és a szellemi összhang. Én konkrétan még álmodtam is vele, teljesen a hatalmába kerített az érzés és főleg azért mert tudtam, hogy ez kölcsönös.

Az a baj, hiába van stabil, hosszabb ideje tartó párkapcsolatod... Ez teljesen más. Te is tudod, ha jobban próbálkozik, már nem lesz erőd nemet mondani és mennél vele a világ végére is akár... Az a baj, hogy az ilyet elfolytani sem lehet, hiába lennél észnél. Nem tudom mit tanácsoljak, de megértelek!

2017. febr. 19. 19:43
 13/28 A kérdező kommentje:
Utolsó három válaszolónak köszönöm a segítségét. RoseTyler, nem találkoztam még a neveddel ezen az oldalon, de most megjegyzem.
2017. febr. 20. 11:02
 14/28 anonim ***** válasza:

Kérdező, feltetted a kérdésedet, láthatólag nagyon felzaklatott Téged ez a történet. Ennek ellenére azt írod,hogy nem akarsz Vele találkozni...Tulajdonképpen akkor mi a kérdés a Részedről?Vagy csak megosztottad velünk az érzéseidet?

Ha nem akarsz Vele találkozni, szereted a feleségedet, akkor minden rendben, nincs vészhelyzet.Maximum eljátszol a gondolattal,hogy mi lenne ha..és ennyi.

2017. febr. 20. 13:53
 15/28 A kérdező kommentje:
A kérdés az akart lenni, hogy miért zaklatott fel engem ennyire ez a dolog? És miért szomorodtam el ennyire? Rengeteg lehetőséget hagytam ki, és sohasem zavart. Konstatáltam, hogy még mindig érek valamit a húspiacon, de soha nem bánkódtam miattuk. Inkább csak jólesően csiklandozták a becsvágyamat. Most meg gyászba borultam, mintha isten tudja, milyen őrült nagy veszteség ért volna.
2017. febr. 20. 21:21
 16/28 anonim ***** válasza:
83%
Nem szeretek ilyet mondani, de lehet,hogy a korod miatt másképp' látod már ezeket a történeteket, valahogy olyan "kifutóban". Viszont az is lehet,hogy ez a nő olyan vágyat, érdeklődést ébresztett Benned amit az előzőek sosem. Ezt azért mérlegre tenném. Ha így van, ne hagyd ki azt a találkozást. Mondom ezt párkapcsolatban élő nőként...
2017. febr. 21. 07:32
 17/28 anonim ***** válasza:
83%
Szia ! Közel annyi idős vagyok mint te. Én is szeretem a párom. De én is így jártam, szerelmes lettem. Mikor megláttam a kérdésedet, somolyogtam, hiszen egyszer pont ilyen kérdésemre válaszoltál. Létezik a kémia, vonz a nő, birizgálja a tudatodat, nem mint kihagyott lehetőség, hanem mert érzed, hogy ő olyan nő, akivel eltudnád képzelni az életet.Ha nem találkozol vele, fájni fog. Nagyon sokáig fogod érezni, hogy valami hiányzik, hogy valami nem oké. Én is így voltam, vagyok jelenleg is. Kezd lecsengeni nálam, de én már több mint egy éve vagyok ebben az állapotban. Hol erősebb, hol gyengébb a vágy a másik után, de mindig érzem azt, hogy valami hiányzik az életemből. Szeretem a párom, de...... :(
2017. febr. 21. 08:51
 18/28 A kérdező kommentje:
És milyen tanácsot adtam akkor, kedves utolsó? Emlékszel rá? Hátha nekem is segít, mert most nem tusok elég okos lenni. Tudod, olyan ez, mintha a tengerben úsznál. A magas hullámoktól nem látod, merre kéne tempóznod, de én, aki egy part menti szikláról figyellek, látom, hogy merre kellene tartanod.
2017. febr. 21. 22:25
 19/28 anonim ***** válasza:
0%

Attól félsz nem lesz már több ilyen?

Racionálisan kell lennie egy utolsónak, és valószínűleg össze tudnál még pár flörtöl hozni, de mit érzel?

2017. febr. 21. 22:45
 20/28 anonim ***** válasza:

Szia ! 17-es vagyok.

Hát ez az !-tanácsot én sem kaptam tőled. Ezt írtad :

" Amit írsz, ismert jelenség. Ilyenkor tulajdonképp saját magunkba szeretünk bele. Felruházzuk a lelkünk mélyén rejtegetett tulajdonságokkal, anélkül, hogy tudnánk róla. Nagyon szép tud lenni egy ilyen kémia, amikor saját testünk rezgéseit felerősödve kapjuk vissza. És érdekes, hogy ez a szerelem is el tud múlni, és ugyanúgy tud fájni, amikor múlik."

2017. febr. 22. 10:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!