Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akasztják a hóhért?
Korom és sok tapasztalatom révén én szoktam itt tanácsot adni (többek között) ebben a témakörben (is.
Most viszont én nem tudok mit kezdeni magammal, a kialakult helyzettel, a hangulatommal.
A minap volt a születésnapom. (58.) Ennek kapcsán a facen rengetegen írtak rám, köszöntöttek fel. Többek között egy hölgy is, aki jelen állapotomat okozza.
Vele a munkám során 18 éve találkoztunk, és utána még párszor összefutottunk az utcán. Mindig vibrált közöttünk a levegő. Én boldog párkapcsolatban éltem, s noha a hűség szobrát nem rólam fogják megmintázni, sohasem mozdultam rá. Ő is férjnél van. Tudom, tudtam róla, hogy hisz néhány olyan, ezoterikus dologban, amik távol állnak az én, férfiakra jellemző racionalista világszemléletemtől. Ennek ellenére mindig úgy éreztem, hogy valami hozzáköt. Tudom, hogy ő is így érez. Ha beszélünk a facen, mindig kiérződik szavaiból, hogy bánja a köztünk levő távolságot.
Rólam azt kell tudni, hogy sok, közel 50 kapcsolatom volt, mielőtt megismertem a feleségemet. Ráadásul korábban zenéltem is, és ez rengeteg egyéjszakás kalandot sodort az életembe. Szó sincs tehát arról, hogy nem éltem volna ki magam, vagy hogy kapuzárási pánik tört volna rám hirtelen. De valahogy úgy érzem, hogy valamit nagyon elrontottam. Értitek ti ezt? Tudom, hogy mindent jól csináltam, és újra élhetném az életemet, ugyanígy csinálnék mindent, és mégis úgy érzem, hogy valamit visszavonhatatlanul és végérvényesen elcsesztem.
És ehhez elég volt az üzenete:
"Drága Mis! Isten éltessen! Legyen csodás, boldog éved, és gondolj rám néha."
Mi a túró van velem?
Ilyen előélettel és te adtál tanácsokat?:)))))
Ja és nem tudod, mi is van, az neked szomorú.
Ha eddig lazán megcsaltad a feleséged, most mi tart vissza? Gondolom csak dugni akarsz, vagy nem? Mert ha nem, akkor tudod, hogy itt milyen válaszokat fogsz kapni (válással meg hasonlókkal kapcsolatban).
Én amondó vagyok, hogy egy-egy kósza szex még megbocsátható, de amikor már komolyabb érzelmek is bejátszanak, akkor ott azért alaposan át kell gondolni, mi merre hány méter.
Érdemes átgondolni, hogy amit most érzel, az pusztán testi vágy, vagy valami több? És megéri ezzel komolyabban foglalkozni, valószínűleg a házasságod rovására? Elmúlna vajon, ha engednétek a vágynak?
Amúgy, boldog szülinapot.
Ha mindig vibrált közöttetek a levegő úgysem tudod kiverni a fejedből.
Írj Rá,hogy betartod amit kért, és gondolsz néha Rá...reméled Ő is így van ezzel. Meglátod mit fog válaszolni.
Nincs ebben semmi, nem korfüggő az,hogy valakinek elcsavarják a fejét.
Egy a fontos,hogy mindketten ugyanazt akarjátok, mert ha egyikőtök többet vár, mint amit a másik adni tud abból csak gond lehet.
Először is boldog születésnapot! :)
Aztán pedig... írd ki magadból! :) Blogolj, írj novellákat, verseket stb. Vagy tedd zenélve. Ami neked jobban fekszik. Sokat segít, ha nem elnyomod az érzést, hanem megéled "legális" módon. Amúgy nincs veled semmi baj, csak van egy lezáratlan szál az életedben, amihez erős érzelmek társulnak. Amíg nem kezdesz ezzel valamit, addig időről időre újra elő fog jönni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!