Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha olyasvalakibe lettem szerelmes akinek van kapcsolata?
Úgy érzem, hogy szerelmes vagyok. Nagyon megtetszett nekem egy lány, akinek mind a külseje, mind az értelme felhívta a figyelmemet a munkahelyen.
Elkezdtünk beszélgetni és úgy vettem észre a jelekből, hogy én is tetszem neki. Aztán bejelölt facebook-on, én visszaigazoltam és akkor láttam meg, hogy már kapcsolatban van, de legalább 5 éve.
Nagyon elkeseredtem, aztán kb egy hete átgondoltam a dolgot és arra a következtetésre jutottam, hogy ő boldog lehet a kapcsolatában.
Mit tegyek? Fújjak visszavonulót? Végül is én sem örülnék, ha valaki más nyomulna az én páromra.
Most azt kezdtem el csinálni, hogy nem veszek róla tudomást. Nem kérdezgetek tőle/róla semmit. Persze bunkó nem vagyok, tehát köszönök, meg segítek, ha arról van szó csak próbálom csökkenteni az "érintkezést", mert most eg kicsit "szenvedek".
Mi ilyenkor helyes viselkedés? Mit tanácsoltok?
Aztán vannak jelek, valóban boldog-e a kapcsolatában.
Ha ő kezdeményezi a bejelölést, akkor....nem is tudom.
Van egy régi mondás, csak az a nő nem foglalt....
Szerintem, ha igazán szereted, harcolj érte. Ez nem azt jelenti, hogy elveszed a párjától, hanem ő dönt, kivel akar lenni.
Nyilván nem örül a párja, de hát te a lányba vagy szerelmes, nem a párja érdekel. Lehet ezt nyíltan és tisztességesen is csinálni.
Derítsd ki, tényleg tetszel-e neki, jól értelmezted-e a jeleket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!