Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Milyen egy szerelmes férfi?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen egy szerelmes férfi?

Figyelt kérdés

Férfiak válasza érdekel.

Hogy viselkedtek, ha szerelmesek vagytok?

Ha már párkapcsolatban vagy és szerelmes vagy a párodba akkor hogy viselkedsz vele, miből látszik, hogy szerelmes vagy bele?

És ha még nem vagy együtt az illetővel, de szerelmes vagy a lányba, akkor miből lehet következtetni, hogy te mit érzel?

Hogy viselkedtek olyankor?

Látszik rajtatok?

L

2017. febr. 17. 15:52
 1/7 A kérdező kommentje:
szerelem, szeretet, párkapcsolat, érzés, barátnő, viselkedés,
2017. febr. 17. 15:53
 2/7 anonim ***** válasza:

Csak a fizikális dolgokról tudok beszámolni, amit látok magamon, biztos van meg ezer más jel, amit nem veszek észre:

Ha kettesben vagyunk, akkor igyekszem folyamatosan mellette lenni, keresem a fizikai kontaktust, sokkal oldottabb vagyok, mint mások társaságában. Emberek között kicsit visszahúzódóbb, de a kézfogás, szinte folytonos érintkezés akkor is megvan. Az egyébként tökéletesre fejlesztett pókerarcom sem működik annyira, általában a konstans félmosoly jellemző (vagy valami hasonló, mindenesetre a hétköznapi arckifejezésemtől állítólag jól megkülönböztethető).

Ha még nem vagyunk együtt, akkor kívülről nem látszik semmi, nagyon jó vagyok az érzelmeim leplezésében. Beszélgetés közben, a szóhasználatban nyilvánul meg jobban, hogy nem közömbös számomra.

Amiből nagyon látszik: képes vagyok huzamosabb időre a szemébe nézni, ez alapesetben nekem 1-2 másodpercnél tovább nem megy.

2017. febr. 17. 16:18
 3/7 anonim ***** válasza:
El vagyok varázsolva - ezt én is érzem magamon, és mások is látják. Olyan, mintha egy másik világban lennék. Azt érzem, hogy a "világ legjobb embere" vagyok, csak jól akarok cselekedni. Egyfolytában vigyorgok, mint egy fakutya, olyan érzésem van, hogy át tudnám ölelni az egész földgolyót. A párom nélkül szó szerint létezni sem tudok, ha nincs velem, a gyomromban érzem a hiányát. Ha éppen telefonon tudunk csak beszélni, akkor kikapcsolom a külvilágot, és csak a hangjára figyelek. Nem érdekes, mit csinálunk együtt, csak együtt legyünk. Tényleg csak egy dolog számít: hogy boldognak lássam. Ha esetleg nem így van, és bántja valami, én is átérzem a fájdalmát és minden erőmmel azon vagyok, hogy megoldjam/megoldjuk. Még sorolhatnám, de a lényeg, hogy csak az illető hölgy számít, és körülötte elhomályosodik minden és mindenki. Nyilván ez egy idő után enyhül, de ez a felfokozott érzelmi állapot a domináns az elején. Aztán van, hogy ez átfordul valami egész másba, de olyan is van, hogy egész jól fenn sikerül tartani és évek múltán is jól működik. 34F
2017. febr. 17. 16:19
 4/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat:)

Bárcsak egyszer belém is szerelmes lett volna valaki:)

De sajnos nem történt meg :(

2017. febr. 17. 16:30
 5/7 anonim ***** válasza:
Nagyon erős erekciója van.
2017. febr. 17. 17:30
 6/7 anonim ***** válasza:
Vak és ideiglenesen meghülyült!Szerencsére partnertől függően rövidebb,vagy hosszabb távon de elmúlik.
2017. febr. 17. 18:19
 7/7 anonim ***** válasza:

Kapcsolatban?... Kész vagyok bármikor hülyét csinálni magamból, csak hogy nevetni lássam...Tulajdonképpen az egész együtt töltött idő lényege az részemről, hogy lássam a mosolyát, a ragyogást a szemében, ahogy rám néz, "másnap reggel" az elégedett nyújtózkodását... És ezekhez sok őrültséget ki tudok találni. Sokszor egy elejtett humor is elég...

Ha még nem vagyunk együtt... Hát... mint egy elszabadult vírusos robot, aki valójában minden kapcsolatát elvesztette a külvilággal, és a megakadt programot futtatja újra és újra... :D

2017. febr. 18. 17:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!