Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen egy szerelmes férfi?
Férfiak válasza érdekel.
Hogy viselkedtek, ha szerelmesek vagytok?
Ha már párkapcsolatban vagy és szerelmes vagy a párodba akkor hogy viselkedsz vele, miből látszik, hogy szerelmes vagy bele?
És ha még nem vagy együtt az illetővel, de szerelmes vagy a lányba, akkor miből lehet következtetni, hogy te mit érzel?
Hogy viselkedtek olyankor?
Látszik rajtatok?
L
Csak a fizikális dolgokról tudok beszámolni, amit látok magamon, biztos van meg ezer más jel, amit nem veszek észre:
Ha kettesben vagyunk, akkor igyekszem folyamatosan mellette lenni, keresem a fizikai kontaktust, sokkal oldottabb vagyok, mint mások társaságában. Emberek között kicsit visszahúzódóbb, de a kézfogás, szinte folytonos érintkezés akkor is megvan. Az egyébként tökéletesre fejlesztett pókerarcom sem működik annyira, általában a konstans félmosoly jellemző (vagy valami hasonló, mindenesetre a hétköznapi arckifejezésemtől állítólag jól megkülönböztethető).
Ha még nem vagyunk együtt, akkor kívülről nem látszik semmi, nagyon jó vagyok az érzelmeim leplezésében. Beszélgetés közben, a szóhasználatban nyilvánul meg jobban, hogy nem közömbös számomra.
Amiből nagyon látszik: képes vagyok huzamosabb időre a szemébe nézni, ez alapesetben nekem 1-2 másodpercnél tovább nem megy.
Köszönöm a válaszokat:)
Bárcsak egyszer belém is szerelmes lett volna valaki:)
De sajnos nem történt meg :(
Kapcsolatban?... Kész vagyok bármikor hülyét csinálni magamból, csak hogy nevetni lássam...Tulajdonképpen az egész együtt töltött idő lényege az részemről, hogy lássam a mosolyát, a ragyogást a szemében, ahogy rám néz, "másnap reggel" az elégedett nyújtózkodását... És ezekhez sok őrültséget ki tudok találni. Sokszor egy elejtett humor is elég...
Ha még nem vagyunk együtt... Hát... mint egy elszabadult vírusos robot, aki valójában minden kapcsolatát elvesztette a külvilággal, és a megakadt programot futtatja újra és újra... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!