Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes kupon füzethez lenne pár ötletetek?
Sose kapjak ilyet!
Egyébként, ötletnek hogy "benne vagyok egy párcserében".
most ami eszembe jutott az inkább a szexuális témába tartozik :D
bedobhatod akár a közös pecázás, közös wowozás (attól függ milyen olyan hobbija van ami téged annyira nem kötne le)
tehát olyan ami inkább rá jellemző :)
vagy ha kaját szereti, akkor erre a dologra koncentrálhatsz még :)
te ismered :)
23F
Első kommentelő
Szerintem nem is fogsz, ha ez megnyugtat :D
Ez nem ajandek. Kupon nelkul is akarmikor kerhet az ember a parjatol barmit jo esetben, ha tudom, hogy valamit utal a parom vagy epp nem olyan a kedve akkor meg egy fecnivel nem fogom rakenyszeriteni.
Egyebkent mi az, hogy buntudatmentes kimeno? :D A papir nelkul maskor nem mehet el otthonrol buntudat nelkul?
kiadsam333
Köszönöm a választ, vannak még emberek akik miatt hiszek abban , hogy a föld még nem érett meg a teljes pusztulásra :D
Hát figyelj minden párkapcsolat 2 emberen múlik igazán, ha nektek ez fontos, vagy belefér, akkor csináljátok, látod másoknak nincs erre igénye :) van akiket viszont érdekel :)
engem annyira nem érdekel ez a dolog, de ettől még kedves és aranyos gesztus lehet a párod felé :)
a szeretet és a kedvesség sok módon kifejezhető, ez az egyik :)
23F
Szerencsére nem is kaptam vagy fogok kapni, ebben igazad van!
Hozzád képest sokkal értelmesebb és rátermettebb nejem van, hogy az ágyban vagy a konyhában meg tudjon lepni mindig valami újjal és ne ismeretlenektől várja a csodát!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!