Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes kupon füzethez lenne pár ötletetek?
attól, mert nem érdekel a füzet téma, még fontosnak tartom a szeretetet és a kedvességet...itt a szándék az igazán fontos és nem az, hogy mennyire gyerekes mások szerint egy ötlet...látom az egyik válaszolónak nagyon nem tetszik a téma :)
annyit azért tanácsolnék, hogy ne sablonos dolgokat rakj bele hanem olyat ami kettőtökre jellemző, vagy rá jellemző :)
pl ha nem szeret mosogatni, de felváltva mosogattok, akkor az elmosogatsz helyette dolog nem sablonos :)
23F
kiadsam333
Köszönöm a válaszaid! Tényleg :)
habzószájú válaszadók mi értelme ezen lázongani?
a kérdés adott...nem az volt a kérdés, hogy ki mit gondol a füzetről...
#17:
és neked mire ilyen nagy a szád?
te elmész a tescoba kaját venni, akkor jogosan ugat neked az eladó, hogy "hülye vagy, mert XY a kocsid márkája"?
mert kb ennyire van köze ennek a szidásnak a kérdéshez...
23F
"jövő Valentin napon kreatívabb leszek és nem gyk-n kérek ötleteket az amúgy klisé ajándékötletem feldobására"
Ez lehetne egy kártya.
Nem értem minek erőltetni az "egyedi" ajándékot, ha magadtól jópofa kis gondolataid sincsenek.
Kár ennyire nyalizni kiadsam vagy mi a neved...
Vagy ennyire hiányzik már egy nő?
Mindegy milyen módon, csak nyalhass neki? :D
Szánalmasak vagytok mind a ketten és szerintem egy szinten is vagytok...
#13: Sebaj, legalább jót nevettünk ma is! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!