Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes típus = homoszexuális?
A nők sokszor romantikus pasira vágynak, de aki egy picit is romantikus, azt a komplett társadalom búzának bélyegzi. Warum??? Aki teljes szívvel odavan a nőkért, arról miért gondolja majd mindenki, hogy a férfiakért van oda? Imádom a nőket, tehát a férfiakat szeretem - ez a jelenkor logikai vonala... Miért? Miért búzás az a pasi, aki virágot visz a szerelmének, meg verset ír hozzá?
Közben ismerek néhány valóban meleg férfit, aki férfiasabban viselkedik, mint sok arcos harcos. Tehát aki él hal a nőkért, az a férfiakért van oda, aki pedig a férfiakat szereti, az a nőket? Ööööööööö...
"A nők sokszor romantikus pasira vágynak"
A hét vicce. Semmi sem taszítja a nőket annyira, mint a romantika. Romantikus férfiként eláshatod magad.
Ezzel nem sok konkret dolgot irtal, mi a gond. En nem vagyok oda a versekert, foleg nem a szerelmes versekert, az elmelkedosebb verseket szeretem egyedul, es altalaban az ilyen onjelolt koltok nem is irnak valami mestermuvet... :D A szandekot mondjuk ertekelnem, csak meghatodni meg ilyenek nem tudnek rajta. Viragot kapni viszont szeretek, nem gondoltam meg soha, amikor kaptam, hogy ez buzas lenne.
Egyebkent meg nem mindegy, kit halmozol el romantikaval, mert mondjuk ha meg maximum rovid ideje ismered a masikat es nem is beszeltetek sokat, akkor nem biztos, hogy a vers meg a virag a jo nyitolepes :D De randizos idoszakban par randi utan mar alap, hogy valamennyire romantikus legyen a masik.
2-es , szerintem ez fasság , igaz hogy elvagyunk anyagiasodva , és társkeresőn férfi 200-ra ir rá és viszzafele havi 1 látogató csak ha nem mecivel villogsz.
Nők meg 1 óra alatt 300 üzenetet kap
teszteltem...
kevés lány szereti , de ők nem hétköznapiak , nehéz rátalálni , de létezik :)
Cinnamon Tea értettem második hozzászólásnak.
Ha tul dicsért pi_a vagy aki szép , az nem értékeli a kedvességet.
de tolja a facebook fotokat 1000-el XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!