Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szólnátok ha egyik volt párod megjelenne egy virággal vagy ajándékkal a kezében és elmondaná hogy még mindig szerelmes beléd és szeretné ha újra egy pár lennétek?
a munkahelyemen vagy otthon?
ha az elobbi, akkor megkoszonnem az erdeklodeset, es megmondanam neki, hogy nincs visszaut. meglepodnek en is.
itthon: ugyanaz, de lehet, hogy behivnam, hogy kajaljon vagy dumaljon a baratommal meg velem egy jot.
van olyan exem is, akinek annyit mondanek, hogy oke, es ott hagynam.
Ez soha nem tortene meg. :D
De ha megis, akkor orulnek mert vegrd eltudnam kuldeni a p.csaba. Megvetem ot,a ferfi nem szegyene, akkor se kene, ha o lenne az utolso. Ez se haboznek neki elmondani.
Hát, ez a konkrét extől is függ.
Van olyan, akire nevetés közben csapnám rá az ajtót, mert teljesen leszerepelt nálam még korábban, így nem lennék túl empatikus. Ellenben van 2 olyan exem, akikkel a mai napig jóban vagyunk, sokat beszélgetünk. Velük valószínűleg megtárgyalnám a dolgot, de csak azért, mert ha idáig jutottak, akkor valami komoly probléma lehet az életükben. Nem véletlenül lett egyiknek sem vége, sosem kezdeném újra, ellenben emberileg szeretem őket, ezért érdekelne, miért csinálják, és azzal a problémával kapcsolatban próbálnék tanácsot adni nekik. Utána udvariasan megkérném őket, hogy egy ideig kerüljük egymás társaságát, mert láthatóan felzaklatja a jelenlétem, ami nem fog neki segíteni, amíg ilyen bizonytalan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!