Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez tényleg ennyire szánalmasnak számítana?
Figyelt kérdés
Egy sráccal ismerkedem már egy ideje és arra került szó, hogy ki hogyan áll eddig párkapcsolatilag. Mondtam, hogy nekem eddig 4 barátom volt, de ezek közül csak az egyikőjükkel tartott sokáig, a többieknél annyira nem éreztük már jónak ezt az egészet kb 2-3 hét után.
A srác meg mindennek lehordott, hogy hogy lehetett ennyi kapcsolatom, mennyire szánalmas vagyok stb. Szerintem ebben semmi gáz sincs, mások hetente váltogatják a "nagy őt".
19/l
2017. febr. 1. 09:18
1/18 anonim válasza:
Gondolom a srácnak nem volt még senkije, ezért akadt igy ki.
2/18 anonim válasza:
Tényleg szánalmas, de nem te, hanem a srác viselkedése. Még akkor is ha félig gyerek és reméljük kinövi.
3/18 anonim válasza:
Figyelj, a sok, az relatív. De ezzel nem vagy egyedül, 19 vagyok, és nekem 3-4 rövid kapcsolatom volt, némelyik tényleg csak pár napig/hétig tartott mert buta voltam, és volt 3 hosszabb, több hónapig-évig. Az ember igényli a kapcsolatokat másokkal, legyen az baráti-szerelmi. Nem így kellett volna reagálnia, ez tény. Szerintem beszéld meg vele, de ha tényleg így vélekedik rólad emiatt, akkor szerintem felejtős. (Vagy csak ő fél bevallani, hogy még nem volt senkije/csak 1-2 kapcsolata volt?)
4/18 anonim válasza:
Hát 19 évesen tényleg sok egy kicsit. Mikor volt az első palid 14 évesen??!
5/18 anonim válasza:
"mások hetente váltogatják a "nagy őt".
Hát csak te ,meg az ismerőseid maximum...
Mégis honnan szedted ezt a hülyeséget??!
6/18 anonim válasza:
Nem szánalmas. Ne hagyd, hogy ilyen hülyeséggel lehúzzanak.
7/18 anonim válasza:
Én úgy tudom, hogy az én egy éves kapcsolataim számítanak rövidnek, de nem vagyok annyira képben, mi a mai divat. :p
8/18 anonim válasza:
Tisztázzátok, hogy melyikötök mit tart kapcsolatnak? (Egyébként a 2..3 hetes "barátságba" a dugás is belefért?)
10/18 anonim válasza:
Mi az,hogy kicsit sok a négy? Miért kellene hónapokig bohockodni valakivel,akiről pár hét alatt kiderül,hogy milyen. Senki ne pauarolja a másik idejét.Ebben is tárgyilagosan kell gondolkodni. Első benyomás,beszélgetés,hobbik,életfelfogás, igényesség, milyen vele a szex,mennyire törődik veled. Hát kb ezek az első dolgok. Ez kb 5-6 találkozás után már látható főleg érettebb kórban. Ha ezek közül már alapbol van 2 dolog ami nem passzol,akkor lapát alá. Semmi értelme annak,hogy éveket pazaroljunk olyan emberre akivel nincs összhang.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!