Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én gondolom úgy, hogy a szerelem nem létezik, csak a természet és evolúció ócska trükkje, hogy az emberek szaporodjanak? Mennyire számítana nagy veszteségnek, ha kihalna a vérvonalam?
a szerelem egy eufórikus állapot, azért van, hogy a kezdeti összecsiszolódást megkönnyítse, hogy végén utód születhessen.
számodra lenne nagy veszteség kimaradni belőle
"csak a természet és evolúció ócska trükkje, hogy az emberek szaporodjanak"
Ez NEM ócska trükk. És ne félj, nem lenne kár érted.
És igen, a természet mindent bevet, hogy a fajfenntartást biztosítsa.
már azt sem értem,valaki mondja egy emberre "ő életem szerelme",majd elmúlik,évek múlva vagy előbb,majd jön valaki megint : "ő életem szerelme" és ezt csinálja végig.
felülkerekedni az érzéseken,valami többé tesz,többé mint ember,az ember csak állat,alantas féreg önmagában,eltaposni,és túlnőni való mocsok. :) én a vérvonalamat viszont sokra tartom,magát a genetikámat
a szerelem nem kell a fajfenntartáshoz,dugni meg mindenki szeret.Sokkal egyszerűbbek a dolgok az életben
Persze hogy egy trükk, nem csak te gondolod így, hanem sokkal komolyabb emberek is, pl. Schopenhauer.
Van biológiai alapja is, PEA (v.szerelemhormon) a neve. A kedélyjavító amfetaminhoz hasonló hatású hormon a szervezetben termelődik. Ha valaki szerelmes lesz, az agyban emelkedik a PEA szintje, és nem kevesebb, mint 18 hónapig magasabb is marad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!