Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Egy 5 éves, egyetemi tanulmány...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy 5 éves, egyetemi tanulmányok miatti távkapcsolat mennyinek számitana rendes járásnál ás mnnyinek együttélésnél?

Figyelt kérdés
2016. márc. 16. 04:03
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Parancsolsz?

Most kapjak elő egy számológépet? :D

Ne haragudj, de értelmetlen a kérdésed.

2016. márc. 16. 04:29
 2/11 anonim ***** válasza:

Te most komolyan át akarod "váltani" a távkapcsolatodat mint valami valutát? Hát b+, a hónap legértelmesebb kérdése...

De ha tényleg ez kell akkor tessék:

Rendes járás esetén 3,65 év lenne.

Együttélésnél meg csak 1,36. :(

(Ha utalsz a számlámra 10000 forintot akkor elküldöm a képletet amivel kijön!)

2016. márc. 16. 04:32
 3/11 A kérdező kommentje:
ha bajotok van a kérdéssel, nem muszáj válaszolni. kiváncsi vagyok inkább tapasztalatokra, tudjátok, lehet vannak itt olyanok, akik voltak mindhátom tipusu kapcsolatban és megosztanak valami hasznos gondolatot erről.. nem matematikai egyenletre akarom átváltani a párkapcsolat hosszát.
2016. márc. 16. 04:43
 4/11 Költőnő? ***** válasza:
Akkor normális kérdést kellene kiírni. Miben számít mennyit? Vagy mire gondoltál?
2016. márc. 16. 05:35
 5/11 A kérdező kommentje:
normális a kérdés, ha nem érzed annak, nem kötelez senki válaszra, én sem mondom egyikőtöknek esem ,hogy normális választ kéne adni, nem offolni vagy másrol beszélni..
2016. márc. 16. 06:19
 6/11 anonim ***** válasza:

Mi az,amit mérni, viszonyítani, hasonlítani szeretnél?

Érzéséket, szexet...?

Mégis mire gondoltál?

Szerintem jobban teszed, ha törlöd a kérdést,mielőtt a népek felébrednek, mert lehet nagyon ki fognak osztani....én szóltam.

2016. márc. 16. 06:44
 7/11 A kérdező kommentje:
IDŐBEN természetesen.
2016. márc. 16. 06:46
 8/11 anonim ***** válasza:
Erre te fogod majd megtudni a választ, ha már együtt éltek. Az idő múlásának érzete elég relatív. Pl szenvedélyesen csókolózol a pároddal 20 másodpercig, csak 5-nek fog tűnni. Ha ugyan ezt csináljátok, de egy villanyrezsó van a feneked alatt, 2 órának fog tűnni. Ezt így a gy.k.-n nem fogod megtudni, mert nem te vagyunk. Szerintem így értették a kollégák. 29/f
2016. márc. 16. 07:55
 9/11 anonim ***** válasza:
Igen, felkeltünk és annyira idióta a kérdező, hogy még kiosztani is felesleges. Te maradj szerintem olyan távkapcsolatban, amiben sosem találkozol a másik féllel. Még úgy is sok vagy. Hát én átváltottam a kérdésedet időre, és egy évet öregedtem.
2016. márc. 16. 11:02
 10/11 Költőnő? ***** válasza:

Egy másodpercig el se gondolkodj azon h mki ugyanúgy gondolja. Meg se forduljon a kis fejecskédben h az autópályán sem szembe jön a sok hülye autós xdddddd

Behalok rajtad xdddddd

2016. márc. 16. 13:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!