Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy 5 éves, egyetemi tanulmányok miatti távkapcsolat
mennyinek számitana rendes járásnál ás mnnyinek
együttélésnél?
Parancsolsz?
Most kapjak elő egy számológépet? :D
Ne haragudj, de értelmetlen a kérdésed.
2016. márc. 16. 04:29
Te most komolyan át akarod "váltani" a távkapcsolatodat mint valami valutát? Hát b+, a hónap legértelmesebb kérdése...
De ha tényleg ez kell akkor tessék:
Rendes járás esetén 3,65 év lenne.
Együttélésnél meg csak 1,36. :(
(Ha utalsz a számlámra 10000 forintot akkor elküldöm a képletet amivel kijön!)
2016. márc. 16. 04:32
3/11 A kérdező kommentje:
ha bajotok van a kérdéssel, nem muszáj válaszolni. kiváncsi vagyok inkább tapasztalatokra, tudjátok, lehet vannak itt olyanok, akik voltak mindhátom tipusu kapcsolatban és megosztanak valami hasznos gondolatot erről.. nem matematikai egyenletre akarom átváltani a párkapcsolat hosszát.
Akkor normális kérdést kellene kiírni. Miben számít mennyit? Vagy mire gondoltál?
2016. márc. 16. 05:35
5/11 A kérdező kommentje:
normális a kérdés, ha nem érzed annak, nem kötelez senki válaszra, én sem mondom egyikőtöknek esem ,hogy normális választ kéne adni, nem offolni vagy másrol beszélni..
Mi az,amit mérni, viszonyítani, hasonlítani szeretnél?
Érzéséket, szexet...?
Mégis mire gondoltál?
Szerintem jobban teszed, ha törlöd a kérdést,mielőtt a népek felébrednek, mert lehet nagyon ki fognak osztani....én szóltam.
2016. márc. 16. 06:44
7/11 A kérdező kommentje:
Erre te fogod majd megtudni a választ, ha már együtt éltek. Az idő múlásának érzete elég relatív. Pl szenvedélyesen csókolózol a pároddal 20 másodpercig, csak 5-nek fog tűnni. Ha ugyan ezt csináljátok, de egy villanyrezsó van a feneked alatt, 2 órának fog tűnni. Ezt így a gy.k.-n nem fogod megtudni, mert nem te vagyunk. Szerintem így értették a kollégák. 29/f
2016. márc. 16. 07:55
Igen, felkeltünk és annyira idióta a kérdező, hogy még kiosztani is felesleges. Te maradj szerintem olyan távkapcsolatban, amiben sosem találkozol a másik féllel. Még úgy is sok vagy. Hát én átváltottam a kérdésedet időre, és egy évet öregedtem.
2016. márc. 16. 11:02
Egy másodpercig el se gondolkodj azon h mki ugyanúgy gondolja. Meg se forduljon a kis fejecskédben h az autópályán sem szembe jön a sok hülye autós xdddddd
Behalok rajtad xdddddd
2016. márc. 16. 13:08
Kapcsolódó kérdések: