Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogy tegyem túl magam ezen?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy tegyem túl magam ezen?

Figyelt kérdés
Egy olyan férfiba vagyok szerelmes akinek menyasszonya van. Nem fogok közéjük állni, de sajnos a férfival sokat találkozunk, kedves velem, és barátságos, és a szívem szakad meg, mert nagyon szeretem és vele akarok lenni, de nem lehet. Mit tegyek?
2017. jan. 31. 19:40
 1/5 anonim ***** válasza:
51%
Én is voltam ilyen helyzetben. Megértelek kérdező. Jelzem 4évig voltam szerelmes egy nős férfiba,teljesen odáig voltam érte,úgyhogy heti szinten taliztunk. Ő a haverjának tekint. De mára viszont nagyon jó barátok lettünk. És elfogadtam ,hogy nem lesz köztünk soha semmi,de néha azért még reménykedem. Ezt a férfit csak egy másik tudja majd elfelejtetni veled,ha lesz más!!
2017. jan. 31. 19:51
 2/5 anonim ***** válasza:
Igy van majd màs elfeledteti !Én is voltam szerelmes igaz nem nős pasiba de a helyzet olyan volt hogy esêlyem sem volt rà hogy összejöjjünk és én meg nem akartam olajat önteni a tűzre !Egy csajba volt szerelmes tulajdonképpen az exe volt akkor mert a csaja bepasizott igy szakitottak én meg akkor kerültem a kêpbe mikor külön voltak de ahogy a csaj szakitott az akkori palijàval nem sokkal rà összejött az exével !Igaz a pasi udvarolt nekem de én nem foglalkoztam vele mert tudtam és éreztem hogy a csaj bnői összeakartàk boronàlni őket engem neg kirakni a kêpböl ami sikerült is nekik én meg egyedül voltam 1-2bnőm volt de ők tudtàk mi a helyzet és nem lett volna rà esély hogy a pasival jàrjak!
2017. febr. 6. 21:51
 3/5 anonim ***** válasza:
Ugyan nehezen de elfogadtam hogy ez igy volt helyes hogy nem kavarok be !Sokat őrlődtem de kb 1-2év és sikerült elfelejtenem néha làttam de akkor màr kiszerettem belőle!Előző voltam!
2017. febr. 6. 21:54
 4/5 anonim ***** válasza:
Felejtsd el!
2017. febr. 7. 05:05
 5/5 anonim ***** válasza:
#1 kommentelo, ugyan ebben a cipőben jártam mint te szóról szóra, csak egy pici eltéréssel, előbb a barátnője volt később elvette,csak a mai napig nem értem ha nem szerette miért vette el,neked pedig kislány egy jó tanács nem bantaskent irom, de felejtsd el,mert te fogsz szenvedni nem ő,és majd később rájössz, hogy nem érte meg miatta,
2017. febr. 7. 11:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!