Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan tegyem túl magam azon,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tegyem túl magam azon, hogy nem kellek neki?

Figyelt kérdés

Egyelőre még nagyon nehéz elfogadnom. Mit tegyek, hogy könnyebb legyen? :( Hogy el tudjam engedni. Mert titkon abban reménykedek, hogy még találkozunk az életben, és másképp alakulhat, vagy esetleg ő gondolja meg magát... Nem értem az indokokat, előbb akar tőlem valamit, utána pedig azt mondja, legyünk inkább barátok. Utána meg az sem. Sajnos beleszerettem :( És úgy érzem, a lelkem is beleszakad ebbe a visszautasításba.

23L

2017. jan. 14. 23:18
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Fiuként nem igen szoktam tanácsot adni lányoknak, mer ég és föld a két nem problémája stb. de sztem ha nem akar akkor fogadd el és keress mást, ha csak nem vagy ronda, lányként sima ügy neked.
2017. jan. 14. 23:32
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm, aranyos vagy. :) Nem vagyok ronda, és van egy nagyszerű férfi, aki odavan értem, de nem hiszem, hogy jó ötlet lenne most randizni. Ez a harmadik nagyobb csalódásom eddig, és eléggé padlóra kerültem. Csak sírok, és próbálok nem gondolni rá...
2017. jan. 14. 23:36
 3/5 anonim ***** válasza:
Azzal hogy rögtön màst keresel nem biztos hogy eltudod felejteni őt !Szerintem gyàszold meg és ha ugy érzed akkor majd randizgatsz !Rossz olyannal ismerkedni vagy jàrni akibe nem vagy szerelmes mert nem vagy túl még az előző pasin és folyton ràgondolsz !
2017. jan. 14. 23:49
 4/5 anonim ***** válasza:

"Mert titkon abban reménykedek, hogy még találkozunk az életben,"

Lehet,hogy elköltözött.

2017. jan. 15. 00:02
 5/5 anonim ***** válasza:
#3-as, pontosíts, nem a randizással van baj, hanem ha annak ellenére folytatják, hogy az első tali után nem érez vonzalmat. De amíg nem ül veled szemben valaki más, az esélyt is kizárod a túllépésre. Szemét dolognak hangzhat, de mindig van jobb, olyannál akinek nem is kellesz meg eldob pláne.
2017. jan. 15. 08:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!