Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak, tegyem a tombolára?
Van egy srác, már elég régi sztori. Munkatársak voltunk, utána lett egy másik munkahelye. Akkor összejöttünk párszor. Eddig nem volt rám jellemző az ilyen, mármint hogy csak "arra" összejönni valakivel. Tudtomra adta nem is egyszer hogy ne gondoljak ebbe az egészbe többet. Azt hittem menni fog. De mióta először együtt voltunk, azóta lassan mindjárt eltelt egy év. És már egy jó ideje úgymond az sincs, mert régebben is csak úgy spontán találtunk egymásra. Nyílván nem kéne vele foglalkoznom, ez lenne a helyes válasz. De nem megy, mert nem tudom kiverni a fejemből, ezért kérlek titeket ezt ne írjátok válasznak, mert most olyan tanácsot keresnék, hogy mivel tudnám felhívni mégis a figyelmét úgy, hogy ne legyek rámenős, de hatásos legyen.Amúgy az lenne a legjobb ha hagynám a francba , de mivel nem megy, nem akarok itt gubbasztani mint egy galamb. Egyébként nem vagyunk rosszban meg semmi ilyen nincs. De egyre feszültebb avgyok, és sokszor annyira felmérgelem magam hogy legszívesebben lerugnám :D Ő meg nem is tud róla. Szép... Ja, meg még az is hogy úgy érzem magam mint egy 13-éves tini, közben meg nem is vagyok az . Félek egyszer nagyon elküldöm a fenébe, csak úgy..(mondjuk lehet jobban érezném magam utána ) :D
23/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!