Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan fogadjam el, hogy nem kellek neki?
Az egész úgy indult, hogy én nem is törődtem a sráccal pedig többször is próbálkozott nálam. Egyszer csak beadtam a derekamat és rettentően megkedveltem, belezúgtam.
Aztán egy nagy pofára esés.
Most viszont ő nem akar engem.
Nem nyomulok, semmi ilyenről nincs szó. Valószínű csak jobban kiismert és ez már nem tetszik neki.
Mit csináljak, hogy túl legyek ezen?
Mert rettentően bánt az, hogy nem kellek neki, pedig én nagyon kedvelem őt.
Másrészt, hogy talán ennyire taszító a társaságom vagy már nem is tudom..
Köszönöm szépen a válaszodat, nagyon hasznos volt.
Bármennyire is jön le a kérdésemből, de nem feküdtem le vele.
Szóval az ilyen válaszokat légyszi mellőzd, mert így is elég sz*rul érzem magam.
Biztos tele lett a töke azzal, hogy hülyítetted és játszottad az elérhetetlen hercegnőt.
Ez van, mondanám, hogy legközelebb próbálj meg végre egyenes, őszinte ember módjára viselkedni, dehát ugye nő vagy, ti erre genetikailag képtelenek vagytok.
Akkor benned nyilvan az a gond, hogy nem erted amit irtam.
Nem játszottam semmilyen elerhetetlen, csupan nem erdekelt a srac es amikor beadtam a derekam, hogy talalkozom vele akkor nagyon is megkedveltem.
Onnantol kolcsonos volt a szimpatia. Aztan jott a nagy pofara eses.
Nem ertem ezt a hulye rosszindulatot, ne rajtam eld ki a rossz tapasztalataidat. Egy normalis valaszt vartam, nyilvan erre nem vagy kepes!
Viszlat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!