Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan fogadjam el, hogy nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan fogadjam el, hogy nem kellek neki?

Figyelt kérdés

Az egész úgy indult, hogy én nem is törődtem a sráccal pedig többször is próbálkozott nálam. Egyszer csak beadtam a derekamat és rettentően megkedveltem, belezúgtam.

Aztán egy nagy pofára esés.

Most viszont ő nem akar engem.

Nem nyomulok, semmi ilyenről nincs szó. Valószínű csak jobban kiismert és ez már nem tetszik neki.

Mit csináljak, hogy túl legyek ezen?

Mert rettentően bánt az, hogy nem kellek neki, pedig én nagyon kedvelem őt.

Másrészt, hogy talán ennyire taszító a társaságom vagy már nem is tudom..

2017. jan. 4. 19:45
 1/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszodat, nagyon hasznos volt.

Bármennyire is jön le a kérdésemből, de nem feküdtem le vele.

Szóval az ilyen válaszokat légyszi mellőzd, mert így is elég sz*rul érzem magam.

2017. jan. 4. 19:49
 2/9 anonim ***** válasza:
90%
Késő bánat. Mindenkinek az kell, akit nem kaphat meg.
2017. jan. 4. 20:10
 3/9 anonim ***** válasza:
83%
szia ne is törődj vele , de sajnos ez ilyen van hogy valaki csak addig akar míg nem érdekled aztán ha ez meg változik ő is másképp viselkedik lehet azt akarja hogy fuss utána vagy hasonló de ezeket sosem szabad komolyan venni mert ha neki is komoly szándéka lenne akkor biztosan érdekelnéd szerintem .
2017. jan. 4. 20:13
 4/9 anonim ***** válasza:
78%
Talán,lehet belefáradt,és már nincs kedve hozzád.
2017. jan. 4. 20:43
 5/9 anonim ***** válasza:
23%
Ott a leírásban a válasz.Kiismert...Tudja hogy nem érsz egy fillért se...
2017. jan. 4. 20:57
 6/9 anonim ***** válasza:
31%

Biztos tele lett a töke azzal, hogy hülyítetted és játszottad az elérhetetlen hercegnőt.

Ez van, mondanám, hogy legközelebb próbálj meg végre egyenes, őszinte ember módjára viselkedni, dehát ugye nő vagy, ti erre genetikailag képtelenek vagytok.

2017. jan. 4. 20:59
 7/9 A kérdező kommentje:

Akkor benned nyilvan az a gond, hogy nem erted amit irtam.

Nem játszottam semmilyen elerhetetlen, csupan nem erdekelt a srac es amikor beadtam a derekam, hogy talalkozom vele akkor nagyon is megkedveltem.

Onnantol kolcsonos volt a szimpatia. Aztan jott a nagy pofara eses.

Nem ertem ezt a hulye rosszindulatot, ne rajtam eld ki a rossz tapasztalataidat. Egy normalis valaszt vartam, nyilvan erre nem vagy kepes!

Viszlat!

2017. jan. 4. 21:05
 8/9 anonim válasza:
82%
Figyelj.. nem tudom mennyi ideig kelletted magad vagy hogy mi volt pontosan a szitu de mi lenne ha beszelnel errol vele? Vagy a barataival ha esetleg olyn kapcaolatban vagytok? Ha meg nem akkor probald neg elengedni. Persze mondani sokkal konnyebb es ha miat tenyleg szerelmes vagy nehez lesz de ha teljesen elutasit es remenytelen akkor legyel nyitott masok iranyaba
2017. jan. 4. 21:09
 9/9 anonim ***** válasza:
27%
Leírtam, hogy hogyan fogadd el; lépj tovább, és tanulj belőle, de erre úgyis képtelen vagy, ez a hisztidből látszik is.
2017. jan. 4. 21:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!