Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek létezik igazi szerelem?
Figyelt kérdés
Eddig nekem úgy tűnik, hogy egy kialakuló kapcsolatban (randin is már) vagy egy meglévőben mindig van egy taposó és egy elfogadó. Valaki aki oda van a másikért és szerelmes és a másik aki meg "elfogadja". Persze neki is tetszik a másik, vonzódik hozzá és előbb utóbb meg is szereti de akkor sem ugyanaz szerelmesnek lenni és megszeretni.
Tehát szerintetek létezik olyan hogy két ember megismeri egymást és mindketten egymásba szeretnek hasnoló módon?
2017. jan. 29. 21:04
11/15 anonim válasza:
Ilyenen soha nem gondolkodtam. Jött a lány és kellett nekem. Neki meg én kellettem. Három X-en túl is nagyon jól elvagyunk. Még mindig öröm össze bújni. Na de hogy ez igaz szerelem, vagy sem, nem érdekel minket. Nekünk jó és kész.
12/15 Ketseg2017 válasza:
Nekem egyszer azt mesélték, hogy minden egyes embert akit megszeretsz (mint párod), másképp fogod majd szeretni.
Nálam ez abszolút igy volt és van is a mai napig. Mindegyiket szerettem és jelenleg is szeretem a jelenlegit, de másképp. Fura.
13/15 anonim válasza:
Én már nem hiszek benne. Hisz életem szerelme is itthagyott szó nélkül..
14/15 anonim válasza:
Igen. Velem megtörtént. Nem hiszem, hogy még egyszer megtörténhet annyira valószínűtlen volt. Szerintem is őrült ritka lehet.
15/15 anonim válasza:
Én nem hiszek benne, bár attól még létezhet, csak nekem nem volt részem benne. Vagy én szerettem, de nem szerettek igazán viszont, vagy fordítva. Én eddig ezt tapasztaltam. 32 N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!