Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Most mégis mi lesz? (Ebbe jól...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most mégis mi lesz? (Ebbe jól beletenyereltem)

Figyelt kérdés

Szóval adott egy férfi, munkatárs, akivel egy céges bulin ismerkedtem meg közelebbről. Később elhívott randizni, ahol virágot hozott, minden ajtót kinyitott nekem, a kabátom rám segítette, szóval teljesen úriember volt. Volt még pár randink és bár nem vágytam kapcsolatra, teljesen beleszerettem.

Na de mint később kiderült, barátnője van hosszú ideje, amit "elfelejtett" mondani.

Teljesen sokkolt a dolog, egyszerűen nem értettem az egészet, mégis megbocsájtottam neki.

Aztán elmondta a barátnőnek, hogy vagyok neki és velem akar lenni, aki még aznap el akart költözni, de aztán elkezdte öngyilkossággal zsarolni, meg betegszabadságra ment, szóval most ott tartunk, hogy hiába szeretne velem lenni (sőt, nálam is alszik napokat úgy, hogy a barátnő tudja, hogy itt van), nem tudja otthagyni.

A probléma, hogy teljesen odavagyunk egymásért, és tudom hogy most megkapom majd, hogy tönkretettem egy kapcsolatot, de hát én nem tudtam az egészről, mire megtudtam már "késő" volt.

A kérdés hogy mi lenne a legjobb megoldás, vagy mit csináljunk, hogyan tovább?

2017. jan. 22. 19:23
1 2 3
 21/21 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat. Tudom én belül hogy igazatok van, nem véletlen tettem fel a kérdést. Volt tegnap egy beszélgetésünk, ahol mondta, h hát igen, úgy kellett volna csinálnia, hogy előbb szakítanak és csak aztán kezd velem.

Mindegy, én megmondtam neki, hogy én ezt így nem csinálom tovább, meglátjuk, mi lesz.

2017. jan. 24. 01:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!