Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most mégis mi lesz? (Ebbe jól beletenyereltem)
Szóval adott egy férfi, munkatárs, akivel egy céges bulin ismerkedtem meg közelebbről. Később elhívott randizni, ahol virágot hozott, minden ajtót kinyitott nekem, a kabátom rám segítette, szóval teljesen úriember volt. Volt még pár randink és bár nem vágytam kapcsolatra, teljesen beleszerettem.
Na de mint később kiderült, barátnője van hosszú ideje, amit "elfelejtett" mondani.
Teljesen sokkolt a dolog, egyszerűen nem értettem az egészet, mégis megbocsájtottam neki.
Aztán elmondta a barátnőnek, hogy vagyok neki és velem akar lenni, aki még aznap el akart költözni, de aztán elkezdte öngyilkossággal zsarolni, meg betegszabadságra ment, szóval most ott tartunk, hogy hiába szeretne velem lenni (sőt, nálam is alszik napokat úgy, hogy a barátnő tudja, hogy itt van), nem tudja otthagyni.
A probléma, hogy teljesen odavagyunk egymásért, és tudom hogy most megkapom majd, hogy tönkretettem egy kapcsolatot, de hát én nem tudtam az egészről, mire megtudtam már "késő" volt.
A kérdés hogy mi lenne a legjobb megoldás, vagy mit csináljunk, hogyan tovább?
"Kilépnék én ebből, hidd el, de már túlságosan benne vagyok"
Ugye ez tiszta sor. Ha nem lennél benne valamiben, nem kellene kilépni sem.
Inkább azon filózgatnék, hogy mennyire gerinces is ez a pali, amikor volt oylan időszak, amikor egyzserre két embert is átvert. Közhelyes, de az a helyzet, hogy ezt veled is meg fogja tenni. Elmondom miért. Mert ahhoz, hogy valaki iylesmit komoly képpel meg tudjon tenni, "tipusosnak" kell lenni. Rendelkezni kell azokkal a tulajdonságokkal, amik lehetővé teszik azt, hogy folyékonyan a pofájába tudjon hazudni embereknek, szemrebbenés nélkül. Ezek a tulajdonságok pl az önzőség, a képmutatás, az álszentség, a nemtörödömség, a rendkívül alacsony érzelmi kötödésre vajló hajlam. Mindezekből azt a következtetést vonom le, hogy piusztán azért szeretne téged a csaja helyett, mert valamivel jobban nézel ki. Mivel mindenkinél van szebb, ezért tiszta sor, hogy pár év mulva te fogsz az ex cipőjében járni.
Én is nagyon hasonló helyzetben voltam nemrég, csak én nem tartottam két vasat a tűzbe. Véget ért a kapcsolat, a volt barátom zaklatott, amikor engem már nem tudott, a barátaimat, családomat, stb. Elvileg árokba hajtott, öngyilkos akart lenni, nem hagyott békén.
Időközben teljesen véletlenül belépett valaki az életembe, aki teljesen elvarázsolt.
Ment a zsarolás, hogy megöli magát, nem bír nélkülem élni, stb. Nem foglalkoztam vele. Annyit mondtam neki, hogy az Ő élete, az Ő döntése, bármit is tesz.
Lehet érzéketlenségnek tűnik ez így külső szemmel, de sajnálatból nem lehetsz együtt valakivel, vagy azért, hogy éppen "ne ölje meg magát". (Egyébként pont az ilyen emberek nem szokták megtenni, csak azért reklámozzák, hogy felhívják magukra a figyelmet.)
Amióta ezt így megmondtam az ex-nek, valahogy nem keres, leszállt rólam és én boldog párkapcsolatban élek. :)
Azért írtam le ezt ide, mert itt elsősorban nem neked kell dönteni, hanem a párodnak/munkatársadnak, mert ha Te érsz neki annyit és vagy olyan fontos, nem hagyja magát zsarolni. Mellesleg legyen már férfi, álljon a sarkára és álljon ki azért, amit akar, jelen esetben ugye azt mondod Téged.
Amennyiben ezt a lépést nem tenné meg, én hagynám, mert meddig mehet ez így?? Értem én, hogy érzelmi zsarolás, meg minden, de ha ebben partner a férfi, az ex ezt úgyis érzi és ez még csak rosszabb lesz, mert a végtelenségig is uralkodni fog rajta.
Sok sikert, remélem megoldódik a helyzetetek, csak ne ess szerintem abba a hibába, hogy mindent elhiszel. Aki akar valamit, az tesz érte és dönt. Akár nehéz, akár nem.
24N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!