Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leírjam ezt a barátomnak? Mégis hogyan?
Két napja ment el tőlem, de akkor épp megvolt, így pl együtt fürdeni nem tudtunk. Szexeltünk, de nyilván nem olyan volt, mint mikor nincs meg. (Hozzáteszem 3. napon voltam, így nem volt undorító, stb.. csak ugye nálam ott volt az, hogy azért mégis megvan, de Őt nem zavarja) Nagyon kívánom és arra gondoltam, hogy leírom most neki mit csinálok vele, ha legközelebb találkozunk.. hogyan vezessem ezt fel? Kezdjem egyből írni? 3 hónapja vagyunk együtt.. Karácsony tájékán írtam neki olyat, hogy nagyon kívánom, stb.. mikor találkoztunk mondta, hogy nagyon tetszett neki. Heti 2x alszunk együtt általában, sajnos sokat dolgozom meg ő jó fél órára lakik tőlem.. Ő az első Szerelmem, sosem írtam még ilyet senkinek, így lehurrogó kommenteknek nem örülnék. Köszönöm szépen :)
21L, 20F
Mi mondjuk meg neked, hogy akarod leszopni? :DDD
Ez egyre gázabb. Tuti vidéki vagy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!