Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Leírjam neki? Vagy várjak még?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Leírjam neki? Vagy várjak még?

Figyelt kérdés

A barátommal 2,5 hónapja vagyunk együtt. Nem volt még kapcsolata. Nekem már volt egy öt éves kapcsolatom. Nagyon vágyom már rá, hogy mondja a bűvös 'szeretlek' szót, a tetteiből érzem, hogy így van, szokta mondani, hogy nagyon hiányoztál, jó veled, stb.. de azt még nem mondta. Most még egy darabig sajnos nem tudunk együtt lenni, mert beteg vagyok. Leírjam neki, például este elbúcsúzásnál, hogy "Szeretlek", vagy még várjak? Már az is megfordult a fejemben, hogy esetleg nem is így érez és azért nem mondja. Bár nekem az első kapcsolatomnál fél év volt, mire kimondtam (nem csak azt, hogy "én is téged". Mit tegyek?

21L, 20F

2016. dec. 21. 20:01
 1/4 anonim ***** válasza:
Várj, had készűljön fel rá. Tényleg szeret téged és azért nem mondja mert még korai. Hiszen ha valaki kihasznál valakit akkor kapásbol az arcodba hazudja hogy szeret szoval csak várj türelmesen
2016. dec. 21. 20:05
 2/4 A kérdező kommentje:
Rendben, köszönöm :)
2016. dec. 21. 20:06
 3/4 Szergej55 ***** válasza:
Ne feszülj ezen, mert még a végére azt is kitalálod, hogy utál.
2016. dec. 21. 21:26
 4/4 A kérdező kommentje:
Rendben, csak én már úgy mondanám neki... :)
2016. dec. 21. 21:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!