Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meddig várjak egy ilyen pasira? Lent
27 éves vagyok, eddig egy hosszabb kapcsolatom volt, 15 év 20 éves korom között, gyakorlatilag tiniszerelem. Azóta nem voltam szerelmes, voltak ugyan rövidebb kapcsolatféléim, de ennyi. Viszont most, pechemre, szerelmes lettem. EGy társkeresőn ismertem meg, 30 éves. Nagyon hamar egy hullámhosszra kerültünk, és most lehet, hogy sokan felhorkannak, de szex is hamar lett, 2 hét alatt. Viszont biztos hogy nem emiatt lett vége, vagy nem tudom mi van. Történt, hogy az első 2 hónap csodás volt, tervezte velem a jövőt, mármint azt, hogy hová fogunk utazni nyáron, stb. Naponta hívott, akkor is ha nem tudtunk találkozni ( munka miatt volt, hogy csak heti egyszer tudtunk, mivel elég messze lakunk egymástól,de mindketten Bp külső részén, csak két másik részén.) Már azt is mondta, hogy az lenne a legjobb, ha ketten bérelnénk valahol a városban egy lakást. Aztán egyik hétről a másikra megváltozott. Nem keresett annyit, majd a kérdéseimre, mikor egy hete ment már ez, azt mondta, hogy nem tudja ezt így folytatni, az egész élete megváltozott, és nem tud most úgy érezni senki iránt, ahogy az elvárható lenne.Nem akarom mentegetni, de tényleg most léptették elő, sokkal több utazással jár ( heti szinten, eddig csak havonta kellett utazni), és több munkaórával is. De tényleg nem akarom mentegetni, én szerintem ha valaki valakit akar akkor eszébe se jut abbahagyni. Tuti, hogy nincs más nő a képben, társkeresőről is letörölte magát, és ismerősök révén is ez 100%. Kézenfekvő lenne pedig, hogy van valaki...de nincs. éppen ezért nem értem, hogy mi a helyzet. Azt mondta, mindenképp jelentkezik, ha sikerül helyre tenni magában a dolgokat, megszokni az új helyzetet, életét, de nem tudja úgy, olyan lelkesedéssel folytatni, mint eddig, egy ilyen friss dolognál nem is lenne szép...nem értem ezt az egészet. EGy hét eltelt azóta nem írt, nem keresett. Én várnk rá, ha lenne értelme, de a kérdésemre, hog akkor várjak e vagy sem, azt írta, azt felelőtlen lenne tőle hogy kérje, és csak azt szeretné, ha boldogan élném a mindennapjaim, arra a kérdésre pedig, hogy nem fél-e, hogy elveszít, azt írta, hog ynem fog elfelejteni, és azt se zárja ki, hogy beszélünk és találkozunk még (jól megkerülte a kérdést)
Mit gondoltok? Csak magamat áltatom, hogy jelentkezik majd? Én nagyon beleszerettem, ez alatt a két hónap alatt, de most mérges is vagyok, tehetetlennek érzem magam.
Ne haragudj, de ez egy nagyon kíméletesnek szánt szakítás. :(
Ne várj rá.
Hát maximum tippelgetni tudok, szóval ennek nem feltétlenül van köze a valósághoz.
Az lehet, hogy nem csalt meg téged, de éppen megtetszhetett neki más, ami ráébresztette, hogy boldogtalan a kapcsolatában, vagy olyan élethelyzet érte, hogy bepánikolt és nem akar lehorgonyozni.
Talán komoly családi problémái vagy egyéb problémái vannak, amik ellehetetlenítik a kapcsolatotokat.
Nekem volt olyan, ket reszrol is (marmint az enyemrol, de en is ateltem szenvedo alanykent) hogy semmivel nem tudtam megmagyarazni- egyszeruen az elejen nagy langolas, kozos tervek, minden szuper, es aztan egyszercsak hirtelen, mintha elvagtak volna. Valami megvaltozott, ugy ereztem megsem megy, pedig semmi bajom nem volt az illetovel, csak egyszeruen nem tudtam vele lenni. Az egyedulletre vagytam, ami egyebkent annyira nyomasztott... A legrosszabb, hogy -bar en mindig elmondtam, es nem hintaztattam az illetot- hogy igazan nincs erre magyarazat.
Vannak ilyen kapcsolatok, en ezeket ugy hivom, hogy fellangolas. Az elejen nagy langgal eg de alatta nincs semmi. Elofordul...
Magyarazatot nem fog tudni adni ra. Gyaszold meg es lepj tovabb. Ne keresd mindenkiben ezt a langolast, a melyebb erzelmek kialakulasahoz ido kell, meg ha ezt most nehez is elkepzelni.
En azt vallom az eddigi elettapasztalataim alapjan (38 eves vagyok), hogy az egyik legfontosabb vizvalaszto a komoly kapcsolat es a kaland kozott, az a 3 honap. Az a kapcsolat amelyik tuleli ezt az idoszakot es megmarad az intenzitas, abbol jo esellyel lesz tobb kesobb is.
nagyon sajnállak...
megosztom a példámat veled, hátha segít, nálunk épp fordítva van.
a pasi azt mondta, h. fontos vagyok neki, és nem akar elveszíteni, de én bepánikoltam attól, h. ő így érez, annak ellenére, h. nekem sem közömbös, és én sem keresem őt, kértem tőle több hónapnyi szünetet.
szóval lehet, h. a te pasid is pánikol, megijedt a kötöttségektől, az érzésektől, ki tudja...
a szerelem nagy pech, ahogy fogalmaztál, én félek tőle, és nem akarok szerelmes lenni, mert csak fájdalommal, rengeteg kompromisszummal, és sokszor csalódással jár együtt.
ne keresd a srácot, ha akar vmit, megtalál,, de ne add könnyen magad neki, érezze, h. megbántott, és nem fair, h. nem kommunikál nyíltan és őszintén veled.
én a helyedben megmondanám neki, h. ne beszéljen mellé, mondja meg, mi a dörgés.
én az enyémnek megmondtam nyíltan.
sok erőt neked. :)
N (30)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!